Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Recenze (142)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Snímek zavání pachem recyklace všeho možného, co se jen dotýká slova teenager, a vyhýbá se obrovským obloukem termínům jako dobrý nápad a originalita. Je přímo stvořen pro to, zařadit se bok po boku k ostatním tuctovým jednohubkám, jejichž jméno zapomenete s rozsvícením v kinosále. Upozorňuji, že…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Líbánky se sice dají přežít bez vážnější újmy na zdraví a věřím dokonce, že někteří diváci se při nich zasmějou i víc než jednou. Pokud ale chcete, aby váš dobrý vkus neutrpěl příliš velké šrámy, vyhněte se Líbánkám obloukem. Jestliže vás chytají záchvaty smíchu při pohledu na zamilovaný pár,…" více

Kinema.sk (Peter Konečný)

"Poznáte tzv. filmy na objednávku? Ich prítomnosť je daná napríklad v prípadoch klesajúcej pôrodnosti, zvyšujúceho sa počtu samovrážd, či ako následok iných nepríjemných udalostí. V prípade, že v Spojených štátoch prudko vzrastie rozvodovosť, existuje len jedna možnosť, ako tento zlý stav zvrátiť.…" více

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Nemůžu říci, že by mě po shlédnutí snímku zrovna bolela bránice od smíchu, několikrát jsem se ale přistihla při pobaveném úsměvu. Vydařené jsou zejména některé rozpustilé scény nedospělých hrdinů. Vedle nich však v Líbánkách najdeme také řadu gagů, které působí otřepaně a prvoplánově. Na druhou…"

Reklama

Reklama