Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Recenze (447)

Filmpub.cz (Radomír Kokeš)

"Ono je složité popisovat ten nádherný pocit, když vidíte, jak Peter Jackson coby Derek zabodává do nohy visícího emzáka dlouhou kovovou tyčku, abychom zjistili, že ten, komu to tam vráží, je opět Peter Jackson, tentokrát v roli onoho trpícího. "

Studna.net (Pepa Kokeš)

"Bad Taste se stal kultovním dílem žánru zvaného splatter, v češtině by se to snad dalo vyjádřit jako rozčvachtávák. Ten se vyznačuje naprosto neuvěřitelným množstvím krve a vnitřností, které létají všemi směry prakticky v každém okamžiku. Existují asi i splatter filmy, které jsou myšleny vážně, a…" více

Reklama

Reklama