Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

MissiPippi 

všechny recenze uživatele

Pokud si dáte za každý product placement panáka, na konci pořadu nebudete vědět o světě. Reklamy zabalené do sladkobolné omáčky roztažené na hodinu a samozřejmě přetínané těmi pravými reklamními spoty. O rekonstrukci se nic nedovíte, to i si buďte jisti, je to jen čistá hra na city s atakem na nákupní podvědomí. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Fascinuje me jak cokoliv s cim prijde Nova, Blesk nebo treba Michal David vyvola zdeseni a vlnu nenavistnych komentaru vsech tech inteligentnejsich a lepsich lidi, kteri sleduji jen dokumenty na ct2, ctou Kafku a sleduji jen Bergmana. Na komercni reality show by se nikdy nedivali, ale presto tu kazdy tento porad komentuji. Ja nesnasim vetsinu reality show, nedivam se na to a tak to ani nehodnotim.. Tohle je ale jinej pripad. Je uplne jedno jakym zpusobem pomahaji a kolik reklam si do toho nacpou. Je mi i jedno kolik na tom vydelaji... Pomahaji, a to je hlavni... Chtel bych videt co dobreho naposledy vykonal kdokoliv z tech nadlidi, co tu vecne kydaj spinu a nenavist... A Tereze Pergnerove to vse bez problemu verim... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Každí z dílů je celkem napínavý. Divák totiž neustále čeká, kdy Tereza v nějakém tom vybouraném panelákovém jádru v nestřeženém okamžiku přepadne šéfa dělníků Tomáše a brutálně ho přefikne... Jinak je to klasika známá z mnoha jiných TV. Model je jednoduchý. Seženou se nějací lidé co to opravdu asi nemají jednoduché a za to, že jim TV zaplatí nový domov či rekonstrukci toho starého je předhodí ve veškeré nahotě národu. V bídě jejich původního bydlení i v okamžicích jejich dojetí při vstupu do nového. To jsou opravdu dojemné momenty, ale je hlavně třeba hlídat aby kamera pořád jela a točila ty slzičky. Tereza jde ale dál a tak do akce vloží klidně celej panelák jen aby to bylo masovější a teď zavoláme na ně všichni sborem na přijíždějící dodávku: Chudáciiii --- Ahooooj!!! Nejvíc křepčí Tereza, kterou si leckdo pamatuje z Ćága bela šílenců nebo z pánského magacínu když ukazovala národu své pikové eso když se nestíhá, nebo když dělníkům ,,pomáhᡡ.... Jediné pozitivum těchto pořadů vidím v tom, že se díky nim pomůže nejedné rodině, která to má těžké. To je fajn, ale ačkoliv je zde zdůrazňována ta lidskost, nějak mi připadá, že v tomhle už jen jak je to prezentováno o ni zas až tak v prvním případě nejde. * ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se na jeden díl díval a musím říct, že i přes všechny možný výhrady, který k pořadu jako takovýmu mám, je fajn, že existuje. Že aspoň občas někdo pomůže a udělá radost lidem, který to maj v životě z různejch důvodů těžký a i když se sami snaží, z různejch důvodů proste nemůžou bydlet jako normální lidi. Čest řemeslníkům že stíhaj i v šibeničních termínech a čest producentům že na to všechno seženou prachy. Tohle je snad jediná "televizní" charita, po který zbyde něco hmatatelnýho a není to jen černá díra na prachy sponzorů, jako některý rádoby charity různejch modelek, "prvních dam" a podobnejch příživníků. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné na skouknutí a v praxi i přínosné. Ale chápu nízké hodnocení - dnes totiž pomoc lidem v nouzi moc nefrčí... No a co, že si Nova nějakou tou reklamou něco vydělá? Podstatné přece je, že díky tomuto několika lidem opravdu zkvalitnili život! Za pár před kamerami projevených emocí mají proměněný domov. Jakoby vyhráli ve sportce. A možná i tady je ten kámen úrazu špatných hodnocení - prostá lidská závist. 1. série - spíše surová, hodně technických detailů 2. série - rodinnější, už se více řeší i rodiny 3. série - změna hlavního dělníka. Taky v poho, ale stejně škoda. __ CELKOVĚ je na jednu stranu třeba pochválit kameru i střih, na stranu druhou se mi ale nelíbí hromady podvodů na diváky. Ony fungují! Ale jsou rušivé pro toho, kdo myslí alespoň trochu technicky... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama