Reklama

Reklama

Hundraettåringen som smet från notan och försvann

  • angličtina The 101-Year Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Další dobrodružství Allana Karlssona, který opustil na své sté narozeniny domov důchodců a vydal se na nečekaně klikatou cestu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Vlad 

všechny recenze uživatele

Zatial co storocny starcek sice odkukaval od Forresta Gumpa no stale dokazal byt aspon trochu iny a zabavny (3*), 101 rocny starec nie je ani originalny ani vtipny ani zaujimavy. Cele pasaze som bez zaujmu nevnimal, lebo to bolo natolko nudne... Neviem ci uz 2* nie je vela. Jedine co ma rozosmialo bol Breznev (co je na 1h45m zalostne malo)... Pokracovanie nasilu. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, tohle jen těží z dobrého jména knihy/předchozího filmu. Divím se, že zatím tak málo hodnotitelů. Ale vlastně se ani nedivím - první díl totiž byl ještě jakž takž zábavnej, ale nic extra. Tohle už jen slabě a chabě kopíruje, co už bylo jednou natočeno - a zase je tu hromada náhod a neuvěřitelných situací. Že se najednou vše točí kolem Folksody, že tam je Popovova dcera, že tam je příbuznej gangster toho z jedničky a že všechny postavy z jedničky mají taky svou roli. Navíc asi nejlepší postava, motorkář Gäddan, zůstala úplně nevyužitá - jen si celou dobu chce zaplavat. Flashbacků z minulosti je tam málo a úplně trapnejch. A tak to možná ocení jen příznivci Heleny Vondráčkové, protože tam hraje jakejsi její klon. Jinak to ale nemůžu nikomu doporučit, byla to fakt nuda - holt typická dvojka. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky až na Gunillu se podařilo recyklovat všechny herce (takže dobrý). Co se ale recyklovat nepodařilo je spád, nápad a specifický humor. Tedy prakticky vše co dělalo předchozí film zajímavé. Tady nefunguje prakticky vůbec nic. Autorům asi nedošlo, že #1 fungoval z větší míry protože “vzpomínky” se opíraly o reálné události (a bylo jich hodně) a současná zápletka (kufr plný peněz) měla spád. Tady skutečně nefunguje ani opice, ani historické narážky (SALT, Andy Warhol) a už vůbec ne ta celá hovadina okolo Folksody (taky si mohly vypůjčit nějakou existující značku a ne použit film jako jednu obří reklamu výrobci “švédské dietní limonády”). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama