foto

Erni Mangold

  • nar. 25.1.1927 (91 let)
    Groß-Weikersdorf, Dolní Rakousy, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Murer - Anatomie procesu
2017 Der Tote im See (TV film)
Herrgott für Anfänger (TV film)
La Pasada: Die Überfahrt
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
Kalender Girls (divadelní záznam)
Rozmarné jaro: Dávné vzpomínky (TV film)
2015 Der Tote am Teich (TV film)
Léto v Burgenlandu (TV film)
2014 Poslední tanec
Und Äktschn!
Upír na pohovce
Von jetzt an kein Zurück
2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
2011 Na prahu osmdesátky
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Tod in Istanbul (TV film)
2009 Genug ist nicht genug (TV film)
Princezna ze statku 3 (TV film)
Romy (TV film)
Vraždy v Kaifecku
2008 Nordwand
Žena v Berlíně
2007 Copacabana (TV film)
Heile Welt
Rozum, či srdce (TV film)
Weisse Lilien
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
2004 Bloch - Fleck auf der Haut (TV film)
Die Heilerin (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
Utajené dědictví (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
2002 Die Mutter (TV film)
Nezvaný host (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Big Ben - Vrah milenců (TV film)
Blumen für Polt (TV film)
Edelweiss (TV film)
2000 Der Verschwender (divadelní záznam)
Vino santo (TV film)
1999 Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1998 Drei Herren
1997 Qualtingers Wien
1995 Před úsvitem
1992 Geheimnis, Das
1990 Der veruntreute Himmel (TV film)
1989 Letzte Sommer, Der (TV film)
Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
Warum Neger schwarz?
1984 Kottan ermittelt - Mabuse kehrt zurück (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Die Weltmaschine (TV film)
1979 Kassbach - Ein Porträt
1977 Kottan ermittelt - Der Geburtstag (TV film)
1976 Chci jen, abyste mě milovali (TV film)
Duett zu dritt
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1972 Defraudanten (TV film)
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Letzte Werkelmann, Der
Stalo se na zámku Wildberg
1971 Die Intrigantin oder Ehe mit beschränkter Haftung (TV film)
Letzte Grüße, lieber Charlie (divadelní záznam)
1970 Das Geld liegt auf der Bank (divadelní záznam)
Ein unglücklicher Zufall (divadelní záznam)
1969 Der Bürger als Edelmann (TV film)
Die Enthüllung (TV film)
1968 Polizeirevier 21 (TV film)
1967 Florentiner Hut, Ein (TV film)
Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn
1966 Die Hinrichtung (TV film)
Schöne Seelen (TV film)
1965 Die Gigerln von Wien (divadelní záznam)
1964 Don Gil von den grünen Hosen (TV film)
1960 Aufruhr (TV film)
Sturm im Wasserglas
Živnost paní Warrenové
1958 Der Dank der Unterwelt (TV film)
Der Maulkorb
Penelope oder Die Lorbeermaske (TV film)
Poloněžná
1957 Tolle Nacht
1956 ...und wer küßt mich?
Ein Herz kehrt heim
Lügen haben hübsche Beine
Manželství Dr. Danwitze
Skandal um Dr. Vlimmen
So süß ist kein Tod (TV film)
Uns gefällt die Welt
1955 Falsche Adam, Der
Hanussen
Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
1954 Haus voll Liebe, Ein
Lesník ze Stříbrného lesa
1953 Der Vogelhändler
Lavendel
Letzte Walzer, Der
1952 Abenteuer im Schloß
1950 Großstadtnacht
1949 Lambert fühlt sich bedroht
Liebe Freundin
1948 Das andere Leben
Der Engel mit der Posaune

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Späte Rache (E10)
2011 Frühling (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
Schatz des Kaisers, Der (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)

Dokumentární

2018 Romy - La Rose (TV film)
2016 Erni Mangold - Ich mach was ich will (TV film)
2013 Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)
2012 Joschi und die Stars - ein Roadmovie (TV film)

TV pořady

2008 Stöckl am Samstag (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace