Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed noci se Čermákův syn Jakub vydá tajně se dvěma spolužáky na noční výlet. Poblíž skateparku zaslechnou zvláštní zvuky a vyruší postavu, která tam chce něco zahrabat. Jako syn policisty si je Jakub ihned jistý, že je tu něco v nepořádku. Jarda Čermák ani netuší, jaké odhalení Jakub a jeho přátelé udělali. Příštího rána jdou ti tři za školu, aby se podívali, co tam cizí člověk schoval. Ale čerstvě vykopaná jáma je prázdná. Ve stejný čas jsou Specialisté povolaní k nálezu mrtvoly pod mostem železniční dráhy, nedaleko skateparku. Jedná se o developera Roberta Kulhánka. Jeho manželka na zprávu o úmrtí nereaguje zrovna překvapeně. Před nedávnem se s manželem dost pohádali poté, co Milena Kulhánková přistihla svého muže se sekretářkou in flagranti. Jako poslední záznam z předešlého večera objeví Specialisté v diáři developera schůzku s mužem, kterému prodal jeden z domů. Přestože Specialisté pracují rychle, malí detektivové je předběhnou a dostanou se tak do velkého nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....Čermákov syn bol riadny blbec - otec kriminalista a syn....deti idú vyšetrovať-tak možno ešte v rodinnom filme na poobedie, ale tu.... hrozné .....a tie detské výkony :( Príbeh sám o sebe podpriemer..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatý Maharal. Specialisté jsou jedineční tím, kolikrát se trestné činy týkají jich samotných, či jejich rodin. Dnes byly v hlavní roli děti, což je téměř vždy, tento díl seriálu nevyjímaje, průšvih. Policisté prokázali opět obdivuhodnou neschopnost a ty děti by nebavily snad ani děti. Bída. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ dejme tomu solidní a dokonce bez do očí bijících nesmyslů nebo přeakčnělých scén, ale už pokolikáté v tomto seriálu hraje hlavní roli náhoda, kdy se případ týká samotných kriminalistů nebo jejich příbuzných - v tomto případě syn Zadražila ( a to dětské pátrání je dost přitažené za vlasy) ()

Reklama

Reklama