Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (95)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Několik hodně dobrých vtipů (tetování, propast, velrybí mňamka, mytí vagíny - viz trailer), pak jeden nebo dva vtipy průměrné a tím to hasne. Na rozdíl od příšerných Krotitelek duchů je tento film o půl hodinu kratší, takže se to dá ještě snést, plus je ve Snatched o těch asi pět vtipů více než v KD, je tedy i vtipnější. Zaplatit za lupen stopade, ohodnotím jednou hvězdou, protože jsem viděl zdarma v zemi svobody, dávám dvě, na televizní film (jinam se film nedostane), který bude k vidění zdarma na komerční televizi, to není zas tak špatné. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Ach jo... miluju Goldie Hawn a čekal jsem 15 let jestli se vrátí k filmu a pokud ano, tak jak? A tohle je zklamání. Ne že by to nějak vybočovalo z jejich ulítlých komedií, ale tohle byla doslova promarněná šance. Tvůrci tohoto bezmyšlenkovitého slepence amerických komediálních klišé už asi ani nebavilo vymýšlet nové vtipy a situace. Amy Schumer mám hodně rád a její humor je hodně na mojí vlně... s Goldie jsem vyrůstal a její životní optimismus z ní udělal jednu z mých nejoblíbenějších osobností... Chris Meloni, Wanda Sykes a Joan Cusack jsou také mými oblíbenci, tak proč mám sakra pocit, že si z filmu nic nepamatuju a možná ani nechci? Příběh opravdu hloupé zoufalky, která skončí se svojí přespříliš opatrnou matkou v ekvádorské džungli a vytáhnout je z problémů musí úplně debilní figurka bratra/syna... no to už je doslova vykrádačka úplně všeho. Došlo samo i na nepostradatelný emocionální patos a vše to vyústilo dojmem, že nechat se zajmout bandou... počkat, co to vlastně bylo za gang?... a pak utíkat džunglí, když vlastně ani nevíte kam, je ohromná pohoda plná vtipných situací. Škoda. Amy i Goldie jsou zatraceně vtipné, tak proč tohle někdo nevyužil v plné síle. Goldie nelze vinit, ta si ve svých 71 letech očividně užívá návrat z výslužby, ale u ostatních se opravdu divím, že tak strašně vychvalovali tohle průměrné béčko při jeho promo turné. Každopádně... za úplný odpad to označit nemůžu. Goldie mě prostě bavila a Chris taky. Třetí hvězdičku dávám za pár povedených vtípků. Ach jo. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer je presne ten typ americkej ženy, ktorá sa mi správaním a hodnotami hnusí. Neinteligentné, predvídateľné a snahou vybočiť zo zaužívaných klišé( vzhľadom na tému) strašne nefunkčné. Mám pocit, že čím som starší, tým ma takéto veci vedia skôr odradiť než potešiť. A predsa im stále ako hlupák dávam ďalšiu a ďalšiu šancu. Ešte dnes som živo diskutoval o tom ako slovenské seriály a televízia robí ľudí sprostými. A toto je podľa mňa len ekvivalent toho amerického. Kde sa vtip a hodnoty ( a do toho fakt nerátam nejaké televízne obludnosti) dostali na nulovú priečku. ()

mrmartinrohr 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi sledujete trampoty naprosto nesnesitelé báby (a její stejně nesnesitelné mámy, se kterou se celý film jenom hádá [Moc příjemné a strašně vtipné téma…]), která už ani není vtipná tím, jak je blbá, je tohle film přesně pro vás… Šílené je zde snad naprosto vše a pár momentů hodných lehkého pousmání to fakt nezachrání. Radioaktivní materiál. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Jméno Goldie Hawn najdete v titulcích uvedené až na třetím místě za jistým Ike Barinholtzem. Kéž by to byla jediná vada na kráse tohoto sympaticky neambiciózního filmu. Gravitačně nezanedbatelným těžištěm fascinace, okolo něhož obíhá zájem o snímek, je samozřejmě Amy Schumer, dívka, která staví kariéru na tom, že je tlustá a ošklivá, a zároveň docela vtipná (což jí odlišuje třeba od Melissy McCarthy, která není šeredná tak vyzývavě). Jestliže v některých dřívějších filmech udivovala hlavně vůlí nechat se nesmyslně obsazovat jako žádoucí kráska, ve Snatched přijala odvážně roli na (nevábné) tělo. To je bohužel vykoupeno skutečností, že duo Schumer / Hawn nefunguje před kamerou zdaleka tak dobře jako teoreticky na papíře a ani těch gagů není tolik, aby jejich úhrn nahradil jejich přinejmenším průměrnost, vulgárnost a nanicovatost. Honba za diamantem for girrrrls tohle tedy vážně není... Snad se na komerčně mizerném přijetí filmu podepsalo i to. Amy se poučila a točí cosi s pracovním titulem I Feel Pretty:-). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama