Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Emily (Amy Schumer) vyrazila se svou velmi opatrnou maminkou (Goldie Hawn) na dovolenou do Ekvádoru, určitě nečekala, že se stanou oběťmi únosu. A tak jim teď nezbývá, než se z této nemilé šlamastiky nějak dostat. Pokud možno živé, vcelku a bez vážnějších zranění. V útěku jim brání nejen jejich únosci, ale také pořádná džungle. (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (95)

mrmartinrohr 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi sledujete trampoty naprosto nesnesitelé báby (a její stejně nesnesitelné mámy, se kterou se celý film jenom hádá [Moc příjemné a strašně vtipné téma…]), která už ani není vtipná tím, jak je blbá, je tohle film přesně pro vás… Šílené je zde snad naprosto vše a pár momentů hodných lehkého pousmání to fakt nezachrání. Radioaktivní materiál. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jonathan Levine je tvůrcem vesměs poměrně netradičních, zároveň ale zábavných a stylových dramokomedií, nicméně tímto snímkem šlápnul do pořádného lejna, a i když se i během této podívané objeví pár výrazných a vážně vtipných scén, tak jako celek to působí strašně tuctovým a především naivním dojmem, což jen potvrzuje navíc to úvodní upozornění, že se jedná o film inspirovaný skutečnými událostmi, čemuž při sledování této hlouposti nemůže věřit snad ani ten největší trouba a naivka. Hlavně tedy obě ústřední postavy mě strašně vytáčeli, což ovšem neházím na hrb jejich hereckým představitelkám, které to zvládli asi v rámci svých i filmových možností dobře, ale prostě ty samotné postavy působily po celou dobu jednak fakt na přesdržku a jednak vážně nepřesvědčivě, ostatně ale stejně jako celá zápletka, která bohužel nabízí jen skutečně tradiční hollywoodsky teatrální vývoj, charakterizovaný slovem Nedůstojný, což je ale právě vzhledem k jménu režiséra velká škoda. Každopádně musím ale i připustit, že díky obsazení a pár opravdu vydařeným vtípkům se to dá přežít bez nějaké větší újmy, ovšem vážně jen s pořádnou dávkou tolerance a zalíbením v daném žánru, či lépe řečeno, v podobně pitomoučkých podívaných. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer je presne ten typ americkej ženy, ktorá sa mi správaním a hodnotami hnusí. Neinteligentné, predvídateľné a snahou vybočiť zo zaužívaných klišé( vzhľadom na tému) strašne nefunkčné. Mám pocit, že čím som starší, tým ma takéto veci vedia skôr odradiť než potešiť. A predsa im stále ako hlupák dávam ďalšiu a ďalšiu šancu. Ešte dnes som živo diskutoval o tom ako slovenské seriály a televízia robí ľudí sprostými. A toto je podľa mňa len ekvivalent toho amerického. Kde sa vtip a hodnoty ( a do toho fakt nerátam nejaké televízne obludnosti) dostali na nulovú priečku. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Jméno Goldie Hawn najdete v titulcích uvedené až na třetím místě za jistým Ike Barinholtzem. Kéž by to byla jediná vada na kráse tohoto sympaticky neambiciózního filmu. Gravitačně nezanedbatelným těžištěm fascinace, okolo něhož obíhá zájem o snímek, je samozřejmě Amy Schumer, dívka, která staví kariéru na tom, že je tlustá a ošklivá, a zároveň docela vtipná (což jí odlišuje třeba od Melissy McCarthy, která není šeredná tak vyzývavě). Jestliže v některých dřívějších filmech udivovala hlavně vůlí nechat se nesmyslně obsazovat jako žádoucí kráska, ve Snatched přijala odvážně roli na (nevábné) tělo. To je bohužel vykoupeno skutečností, že duo Schumer / Hawn nefunguje před kamerou zdaleka tak dobře jako teoreticky na papíře a ani těch gagů není tolik, aby jejich úhrn nahradil jejich přinejmenším průměrnost, vulgárnost a nanicovatost. Honba za diamantem for girrrrls tohle tedy vážně není... Snad se na komerčně mizerném přijetí filmu podepsalo i to. Amy se poučila a točí cosi s pracovním titulem I Feel Pretty:-). ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Mám ráda, když jsou komedie trochu lépe vystavěné a mají pro hrdiny i nějaké poučení. Tady nic moc. Ale hlášky Goldie a Amy mě místy vážně bavily.... "Mami, to mě nemůžeš trochu utěšit a podpořit?" "Promiň miláčku, jsi vážně šikovná vražedkyně." V něčem mě ale všechny ty přehnané situace nehorázně rozčilovaly. Horší průměr. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama