Reklama

Reklama

C.B. Strike - Volání kukačky

(série)
  • Velká Británie The Cuckoo's Calling (více)
TV spot

VOD (1)

Epizody(3)

Videa (1)

TV spot

Recenze (37)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem měla pocit, že tu knihu před sebou vidím natočenou. To je asi nejvyšší pochvala, kterou můžu udělit a že to nepíšu často. Seznámení Cormorana a Robin na výbornou, topmodelka a její byt, spousta scén i jednotlivých střípků, všechno skvělé (proč? Když máte tak dobrou předlohu, musel by to fakt někdo hodně zvrzat). Samozřejmě jsem doufala, že Toma Burka nechají do role ještě víc zarůst (do fáze 'medvěd'), pošlou na chvilku na vykrmení do amerických mekáčů a ještě ho v maskérně lehce postaří, ale tak člověk nemůže zhmotnit všechny představy, že jo... Stačilo, že mezi hlavní dvojicí je ta správná chemie a že se to celé odehrává v milovaném Londýně. Pojďme do Hedvábníka!!! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi podareny britsky kusok. Tom Burke je v roli uveritelny i so svojim "hendykepom" ;) Cim to je, ze prakticky kazdy jeden serialovy, knizny, ci filmovy detektiv ma jedneho zo svojich demonov vzdy alkohol? Divacka atraktivnost, ci jednoducha statistika v ramci tohoto povolania? ;) Kazdopadne najviac mi imponovala podarena a herecky presvedciva Holliday Grainger. Dnes si asi pozriem dalsie dva diely noveho pripadu. Odporucam. Prijemna a inteligentna jednohubka. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že se filmují knížky. které jsou kriminálními bestsellery ( Adler Olsen, bo ,,Rowling - Gailbraight ), v případě prvního zmiňovaného jsem přelouskal tři první knihy, než jsem přesedlal na filmové zpracování. Volání kukačky měl několikrát v ruce a zároveň obrovský problém se do knihy začíst. Za to necelé tři hodinky, produkce BBC a Tom Burke s Holiday Grainger mě přesvědčili, že po žádné další knížce s touto tématikou již sahat nemusím, nebudu se trápit a zároveň nepřijdu o zajímavé případy. Budu zkrátka pozorovat tyhle dva ufouny v jízdě a pátrání v dalších zamotaných příbězích. Moc mě to baví. Jen tak dál. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První případ jednonohého detektiva a zatím velice dobré. Na hlavní postavu jsem si chvíli zvykal, protože je stereotypní až hanba (trauma, chlast, problémy s penězi) ale nakonec mi sednul, stejně jako propracovaný případ, který sice nemá šokující zvrat, ale chytře vystavěné vyústění. Navíc 3 díly tak akorát. ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Idem byť pozér - na rozdiel od seriálu je predloha (ktorú som čítal, no som to frajer) v dávkovaní a spájaní stôp oveľa šikovnejšia a darí sa jej udržať napätie prakticky do konca. Čo tu v prvom rade treba pochváliť je ústredné duo, ktoré je sympatické, prirodzené a hoci nejaké "milostné" iskrenie medzi nimi je tam skôr nasilu, chémia medzi nimi funguje. Ďalšie prípady si isto pustím. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama