Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pánové Bouvard a Pécuchet tentokrát propadnou vědeckému zájmu o chemii. Nejprve vyrábějí konzervy, jenže zvolený pracovní postup se zdá být poněkud třaskavým. Rozhodnou se tedy vytvořit likér a pojmenovat ho po mladé služebné Rozálii. Na ochutnávku pozvou veškeré osazenstvo statku. Likér skončí podobně jako konzervy. Nicméně to oba pány od jejich neutuchajícího nadšení pro vědu v žádném případě neodradí. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když oba písaři sledovali dalekohledem hambaté slečny, viděli je hlavou dolů. Je to tak správně, protože objektiv astronomického dalekohledu vytváří vždy obraz stranově i výškově obrácený. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračuje kvalitou v stopách tej predošlej a rozvíja motív vzťahov so ženami. No konflikt medzi oboma hlavnými postavami je mdlý a nie je využitý dostatočne komediálne, ani dramaticky. ()

Reklama

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jste to, jo? Oni se smějou. - Hloupý má vždycky víc důvodů k smíchu než chytrý. Anebo: Některá ženská, než se s ní vůbec začne hovořit, potřebuje vysázet pár na holou. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buvardénka, Pekyšetka, Rozálinka... taky lehký spor mezi oběma pány - scéna u kotle, kdy se těší na peníze - pak ta, kde si vyprávějí sny - bouchající konzervy a nakonec i likér - fakt by mě zajímalo, jakou měl ten likér chuť. ()

Zajímavosti (1)

  • Když oba písaři sledovali dalekohledem hanbaté slečny, viděli je hlavou dolů. Je to tak správně, protože objektiv astronomického dalekohledu vytváří vždy obraz stranově i výškově obrácený. (sator)

Reklama

Reklama