Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi převzatý koncept klasickýho survivora, na nic si to nehraje. Ten Vašutův mě nebavil vůbec. Bohužel ke konci bylo vše rozehrané tak, že už to nikoho nepřekvapila. Mladí fanoušci survivera měly velkou výhodu oproti starším, kteří naivně mysleli, že se hraje podle toho kdo si to jak zaslouží. Tadle naivita trosečníků byla vidět i v prvních řadách amerického survivera Jeffa Probsta, než se ukázalo, že asertivita a snaha být co nejvíc užitečný vás před taktikou ostatních neochrání. ()

MGMCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím brzo? Nejspíš ano, ale stejně ani tak to nic nezmění. Musím říct... opět strašné. Když Australský Survivor je skoro kvalitní jak ten Americký, tak proč k*rwa to nemůže být i u nás či na Slovensku. Mluvení do kamery při soutěži je tak otravné. Fakt jsem měl chuť už hned na začátku přepnout na něco lepšího, například na leteckou katastrofu. Proč se nepodívají na verzi v Americe, která se vysílá už tak strašně dlouho a jenom to nezkopírují. Je to tak jednoduché, ale pro tyhle dementy bez mozku asi ne. Už jen start byl děsnej a Ondřej Novotný? Raději tam dát fotku Jeffa Probsta a udělal by více, než on. Je to odpad a urážka fanoušků. ()

Reklama

Torpid 

všechny recenze uživatele

Jako sociální experiment je to dost zajímavý. Druhá polovina soutěže může imitovat např. situaci v podniku, ve kterým se chystá propouštění. Takže i trocha poučení se nabízí. Zajímalo by mě jestli někde na internetu nejede přímej přenos 30 krys v uzavřeným kontejneru, to by ale bylo nemorální, protože ty krysy se do soutěže nepřihlásily dobrovolně. Jinak se jedná o dobrodružstvím a sportem trochu ozvláštněné šmírování lidí, vystavených do prostředí, které útočí na jejich nižží pudy. 2- 3 řady mohou být člověku přínosem, větším počtem si však ublížíte. Česká mutace pořadu je ve všech směrech o 2 lvl níže. ()

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

objektivne je to tak za 3.5, byt lepsi moderator tak za 4. A navic to muze jeste rust. Ale davam 5*, za nesmyslne nizke hodnoceni nekterych zaslepencu. Jen kokot muze hodnotit na zaklade toho, kdo porad produkuje. ... PS: Jasne ze je to kopirka retardi, co jineho by to asi melo byt. vetsina soutezi je neceho kopirka. ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

S původním originálem Survivor se to rozhodně nedá srovnávat, není to tak zábavné, soutěže nejsou tak napínavé a vztahy nejsou tak spjaté jak u jiných národů...u survivor i slzy padaly, tady opravdu vidím jak Češi jsou upjatí, neupřímní...když chceme něco kopírovat, tak se vším všudy...zkrátka NENÍ TO ONO! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)
  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama