Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Český distributor s názvem Matky na tahu vyloženě skóroval, zvlášt u dvojky, kde přidal “o Vánocích” když k žádnému tahu ani nedojde. Celý film je o vztazích mezi hlavními hrdinkami a jejich matkami s poselstvím, jak to matky mají o Vánoce těžké. Za mě stejné jako jednička, sympatická byla Christine Baranski, která se do role velmi hodila, to moc nemohu říct o Susan Sarandon. STX s Netflixem dle mého názoru nějaké peníze na tomhle projektu vydělali, ovšem nasadit ho ve stejný týden s Thorem nebyl marketingově moc chytrý tah. 2* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

croxika 

všechny recenze uživatele

Svieže, vtipné, miestami trápne až vulgárne, ale oproti jednotke ma to bavilo viac ;-) Pri amerických komédiách som proste už dopredu "obrnená" proti "humoru cez čiaru", takže z kina som odchádzala spokojná, vysmiata. Vianočná nálada sa však na mňa nenalepila =D P.S. Na tanečnú scénku po titulkách sa oplatí počkať! =D P.S. 2 - Ten Mikulášsky striptér č. 2 .... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tri kamarátky a ich osudy počas sviatkov pokoja a harmónie. Alebo nie? Herecké obsadenie: Opäť musím vyzdvihnúť Milu Kunis (nar. 1983, Sovětský svaz) nakoľko ostatný herecký ansábel dosť prehrával svoje role, čo nie je zlé ak sa jedná o podobnú komédiu ale jednoducho mi tak ako jediná zarezonovala. Prevedenie: Opäť sa jedná o jednu z bizarnejších amerických komédií na ktorých sa dá pobaviť iba ak na to máte náladu a žalúdok. Pocity: Pár krát som sa pobavil a nemôžem povedať že by som musel gúľať očami nad trápnosťou deja. Na druhej strane ten sladký Happy End už by som vážne nechal na filmy Rosamunde Piltcher. Pridaná hodnota: Priemerná vianočná komédia. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se divák zbaví povinnosti uvěřit Mile Kunis a dalším úlohu strhaných matek, a úplně ignorovat nespočet neživotných postav (protože takhle se vážně nikdo nechová), může se s dávkou nekorektního humoru znovu solidně bavit, ač s ním tvůrci rozhodně nepřicházejí jako první. Tentokrát naše trio odmítá být otrokem blížících se svátků, a aby toho nebylo málo, přijedou ještě jejich matky. A pochopitelně nejsou ani trochu „normální“. A divák se ptá, zda by si nezasloužil přeci jenom lépe odvedenou práci. Prostě Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za komedií Bejvalek se nezbavíš a zejména za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), přichází hned rok po jedničce s pokračováním, které mají právě šílené matky zachránit. Chyba lávky. Jedna je sice posedlá svou dcerou, kdy jí očichává vlasy a kupuje sousední dům, druhá bohatá perfekcionistická mrcha, která chce vše po svém, a třetí nezodpovědná puberťačka, jejímž prostřednictvím Susan Sarandon podobně jako Robert De Niro (Děda je lotr) plive na svou bohatou kariéru, přesto zase takovým oživením dámy nejsou. Samozřejmě dojde na hádky, aby všichni vzápětí pochopili, jak jsou rodinné hodnoty důležité. Na jedno podívání, dvě až tři hvězdy, každopádně trojku prosím nee. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama