Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

croxika 

všechny recenze uživatele

Svieže, vtipné, miestami trápne až vulgárne, ale oproti jednotke ma to bavilo viac ;-) Pri amerických komédiách som proste už dopredu "obrnená" proti "humoru cez čiaru", takže z kina som odchádzala spokojná, vysmiata. Vianočná nálada sa však na mňa nenalepila =D P.S. Na tanečnú scénku po titulkách sa oplatí počkať! =D P.S. 2 - Ten Mikulášsky striptér č. 2 .... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva zvykom, tak sequel väčšinou nedosahuje kvality prequelu. Žiaľ, ani toto nebola tá vzácna výnimka. Po dejovej stránke miestami až neuveriteľne prihlúplne, no napokon to ako tak zachránili celkom dobré hlášky a niektoré scénky. No inak ma snáď na totalku všetky postavy iritovali svojim správaním, ktoré bolo maximálne infantilné (až na zopár výnimiek). Ale keď porovnávam s inými americkými filmami tohto žánru, tak to nebolo zas až tak úplne zlé. Tie 2* sú v tomto prípade tak akurát. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Víte jaké to je těšit se od 25. Prosince na další vánoce a pak pod stromečkem najít svetr se sobem a pár o číslo menších ponožek…..pokud ne a chcete zažít ten pocit, tak devět z deseti Santa Clausů doporučuje pustit si tento mother fucker sequel. Chápu, penízky jsou penízky a Matky na tahu byly relativně úspěšným projektem. Ale snažit se na nich lacině parazitovat, když ještě ani nebyly rekvizity vráceny do krabic, tak mi evokuje močení si na vlastní nohy. Ne, už to nebylo vtipné. Ne, postavy navíc taky nepomůžou. Ne, doba vánoc taky ne. A ano, už bych matky nepouštěl na další tahy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší pokračování prvních Matek na tahu, které působili skutečně ze řetězu utrženým dojmem, což pro Vánoční tah už bohužel neplatí, nicméně pořád jde o komedii, která minimálně průměrné zábavy s přehledem dosahuje. Každopádně, v dvojce dochází vážně k zásadnímu zmírnění, a to ve všech ohledech. „Matky“ už nemají tak peprný a ostrý jazyk, zápletka ubrala na spádu a přeorientovala se z rázného řádění ústředních hrdinek na klasické americké kýčovité zobrazení pevných a neoblomných rodinných hodnot a v neposlední řadě ubylo jak vtipnosti, tak alkoholu, který v jedničce sehrál tak významnou roli. Ústřední „Matky“ navíc byly docela překvapivě tentokrát upozaděny a do popředí se dostali naopak jejich matky, které už ale ani zdaleka tak zábavně nepůsobili, jako jejich dcery z prvního dílu, ovšem abych jim nekřivdil všem, matka Mili Kunis, v podání Christine Baranski, je zde hlavní hvězdou, která má s velkým náskokem jasně nejvíc nejzábavnějších momentů a jen škoda, že v závěru i ona tak vyměkla. Takže jak jsem zmiňoval, druhý Tah matek nejvíce sráží jejich zklidnění a zmírnění, pořád to celé ale ještě tak nějak funguje a po většinu filmu i baví a najde se zde i pár fórků, které fakt stojí za to. Takže nakonec proč ne a třeba oproti podobě laděnému filmu s obdobnou náplní, Táta je doma 2, tak Matky o vánocích jsou o několik tříd lepší a zábavnější. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Nebo respektive vím. Tohle byl hodně slabý odvar toho, co jsme viděli minule. Musím uznat, že několik světlých momentů tady bylo, líbil se mi i nápad zatáhnout do děje i matky hlavních hrdinek, dokonce i to, jak se vměšovaly do jejich životů, následné hádky a usmíření. Ale postrádalo to jiskru, kolikrát jsem si řekla, že je to zbytečné, ty dialogy mne vůbec neoslovily, děj mne nepřitáhl a nedržel. Jako by film postrádal cokoli uchopitelného a místy i pochopitelného. Samozřejmě, obsahoval spoustu vtipných momentů, zabalených do docela obstojné slupky, ale na skvělý dojem to podle mě nestačilo. Alespoň podle mě. Film není hrozný ani nijak extrémně špatný, ale nijak nepřesvědčí. Rozhodně nepatří mezi ty, na které by bylo možné dívat se opakovaně, protože při několikátém shlédnutí by se asi člověk unudil nebo přístroj raději vypnul. Z těchto důvodů film nedoporučuji a doufám, že pokud se tvůrci rozhodnou natočit další díl, dají mu podobnou jiskru, jako tomu předchozímu. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama