Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od počátku nikdo nedoufal v úspěch téhle komedie, ale první pozitivní reakce vzbudili dojem a je to vlastně hodně příjemná teen podívaná, kde místo kluků, si to chcou rozdat na poprvé holky a z toho jejich rodiče mít radost rozhodně nebudou. Největším kladem fimu je John Cena, který se velmi pomalu, ale přímě šplhá za slávou a nedivil bych se kdyby za pár let byl konkurencí The Rocka. Najde se zde celkem hodně vtipných situací ( Ass Beer) a to především v druhé půlce, ta první malinko pokulhává. Ale 4 hvězdy dám s radostí. 75% ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Ehhh ale jo, bylo to koukatelné, samozřejmě pár pasáží úplně zbytečných a příběh je velmi jednoduchý. Herecké obsazeni bylo takové různorodé na jednu stranu tu máme půvabnou L. Mann a G. Adlon (pride girl), no a na druhé straně jsou už hůře obsazené mužské role jako Miles Robbins nebo v hlavní roli John Cena. 50%, dávám za hudební podkres a konkretně song Love Myself od Hailee Steinfeld. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas to chce ten nevinný krok vedle, kdy věnujete hodinku a půl typicky ulítlé nadnesené americké komedii a nesnažíte se za takhle strávený večer nikterak stydět. Už samotný český překlad názvu filmu signalizuje záležitost, která naláká jen ty jednodušší z nás. Ale unaveni po cestě z dovolené, prahnoucí po klidu domova snesete i uječený hlas Leslie Mann, kterou jako jednu z mála hereček (i herců) snesu radši v dabingu. Celkově bych se této komedii zasmál více před pár lety, kdy jsem po několika dílech sjížděl Prcičky, i tak po nějaké delší odmlce uvítám Johna Cenu v podobně laděné ‘ptákovině’. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že od označení komedie se očekává humorný nadhled a úsměvné momenty korunované košatým závěrem. Nějaké to pozitivní poselství a všeobjímající závěr tady sice máme, ale zbytek zoufale chybí. Pokud tedy divák neočekává infantilní vtípky á la bývalý wrestler Cena si nechává lít alkohol do řiti. Trio rodičů se totiž náhodně dozví, že trio jejich dcerek chystá o maturitním večeru odstřelit své panenské blány. A podle opatrovnických rodičů na to mají ještě dost času. Někde jsem četl, že výsledek působí opravdově. Cože? Tvůrci se chtějí zavděčit snad úplně všem, takže nechybí „konflikt“ mezi dvěma generacemi, komunikační bariéra, matka samoživitelka, ujasnění sexuální orientace, rasově smíšené manželství nebo i to, že ty tři holky vlastně nejsou žádné krasavice. Osobně jsem prostě nějaké zajímavé a hlavně uvěřitelné hrdiny nenašel. Postavy jsou ploché, dialogy mizerné, jednání rodičů prostě nefunguje (ač jsme v žánru, v jakém jsme), tlačí se zbytečně moc na pilu a aranžmá přisprostlého balení ještě jaro nedělá. Pár gagů se podařilo (Leslie Mann v pokoji mladých milenců), John Cena je místy slušným přídavkem, naopak Ike Barinholtz mě solidně vytáčel. Hromadné zvracení nechybí. Super. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Kazišuci jsou příjemné překvapení. Komedie, která se prezentovala blbými trailery, původně vypadala jako totální průšvih. Nakonec však o žádný velký průšvih nejde. Režíruje debutantka Kay Cannon která má ale za sebou spoustu let produkce a podílela se přinejmenším na oukey trilogii Ladíme! Možná je fajn, že film režíruje právě žena, protože žádný muž by toto téma asi takto prodat nedokázal. Ano, jedna se pořád trošku o fekální komedii, jejíž celá jedna scéna pojednává o tom, že se Johnu Cenovi lije pivo do řiti a má to být vtipné! Takových scén, které jdou na sílu je tu moc. Právě ale Cannon zvládne střídat tyto scény s trošku dramatičtějšími scénami s postavami které fungují jako postavy. A to kvůli tomu, že se jedná o zkušené rodiče, kteří prostě chtějí ochránit své dcery za každou cenu! A díky těmto momentům tak film utíká, i když se žádný gag nekoná. Hlavní trojce je fajn. Leslie Mann je na podobné tipy filmů zvyklá a chválit jí proto nemá smysl. Ike Barinholtz je ale hrozně fajn a John Cena svými grimasami perfektně pobaví. Je to celkem oukey ale scény kdy na sebe hrdinové blijou v limuzíně nebo s detailními záběry na mužské partie to trošku sráží dolů, protože co je moc, to je moc. Jinak ale pořád fajn. Viděno v kině: 2x ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)
  • V pokoji jedné z dívek si lze na dveřích všimnout plakátu k filmu Láska nebeská (2003). (Kudly4)
  • Ve filmu zazní jméno Schwarzenegger. Mitchell (John Cena) se chce dostat do auta přes zavírající okno, které se pokusí zastavit a stlačit dolů. Hunter (Ike Barinholtz) sedící v autě mu řekne: „It's not gonna work. You're not Schwarzenegger!“ česky „Nebude to fungovat. Nejsi Schwarzenegger!“ nebo akčněji „To nedáš, nejsi Schwarzenegger!“ (Rominator)

Reklama

Reklama