foto

Hannibal Buress

  • nar. 4.2.1983 (33 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Pobřežní hlídka
Spider-Man: Homecoming
2016 Angry Birds ve filmu
Easy (TV seriál)
Flock of Dudes
Nerdland
Sousedi 2
Tajný život mazlíčků
The Masterpiece
2015 Band of Robbers
Táta je doma
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Broad City (TV seriál)
Chozen (TV seriál)
Seth Rogen's Hilarity for Charity (TV film)
Sousedi
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Králové léta
Kroll Show (TV seriál)
2012 Sleepwalk with Me
The Mindy Project (TV seriál)
Zelený servis (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
China, IL (TV seriál)
2010 Awkward Comedy Show, The
Rozvedený se závazky (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

TV pořady

2015 Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
Late Late Show with James Corden, The (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
2012 Eric Andre Show, The (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Russell Howard's Good News (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Dateline NBC (TV pořad) - a.z.
1985 Larry King Live (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad) - a.z.
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

TV pořady

2012 Eric Andre Show, The (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2010 New York Stand-Up Show (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2012 Eric Andre Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace