Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná blbost a kvalitativně obecně by to bylo spíše na dvě hvězdy. Nicméně film se tak i prezentuje a tedy nelze od něj čekat, že to bude jeden z těch oduševnělých filmů. Chytrý humor ve filmu prakticky neexistuje - spoléhá se na jednoduchý konverzační humor. Na druhou stranu musím uznat, že v Blockers není až tak moc fyzického humoru, který často filmy shodí do propadliště dějin. Herecké výkony jsou spíše průměrné, za zmínku stojí pouze John Cena, kterému opravdu fandím, aby se z něj stal druhý Rock. Blockers tedy mohu doporučit jako oddychovku všem, kteří chtějí něco na vypnutí a odpočinek a kterým nevadí jednoduchý námět, dialogy, příběh i humor. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka, od ktorej človek nič nečaká, celkom fajn. Bolo to síce o kus lepšie ako väčšina súčasnej teenage komediálnej produkcie made in USA, ale tak či tak žiadne terno. Škoda, že tu nebolo viac takého kvalitnejšieho humoru s dôvtipom, sarkazmom a dvojzmyslami, a miesto toho sme tu mali okrem spomínaného aj prehliadku lacných "vtipov" (a ako bonus idiotskú grc-scénku v aute). Čo sa týka hereckého obsadenia rodičovského osadenia, tak trojica Leslie Mann, John Cena a Ike Barinholtz celkom bavili a potiahli ten film aspoň ako tak k priemeru. Ale tak, dalo sa :) Pre menej náročného diváka to môže byť dokonca aj silný nadpriemer. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

V reálnom svete by takíto úzkoprsí rodičia mali panenstvo svojich osemnásťročných dcér šancu naháňať akurát za pomoci stroja času. Ja teda neviem, vpadnúť mi tak rodič do akcie, to by si určite vyslúžilo PTSD na obidvoch stranách. Od smiechu som síce neplakala, ale nemôžem povedať, že by som sa nebavila vôbec. Keďže sa film vyhotovil v USA, sú po celý čas do deja vmontovávané morálne ponaučenia, slzy, objatia a ajlovjú, čo všeobecne znášam iba v obmedzenom množstve. Jednoduchá, nezávadná zábava pre celú rodinu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Příjemné komediální překvapení, které má velice slušně napsané dospělé charaktery. Rodičům jsem fandil, jako malý kluk se těšil, kde co zase podělají a proti komu se postaví. Ano, ty zvracející a prdící scény mi šly na nervy, sexuálních narážek je též až moc. Ale bavil jsem se, smál se a to je to hlavní. Jedna z těch lepších komedií typu Prci prci prcičky. 75% ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $60,147,900Tržby Celosvetovo $93,657,703Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Strašná bejkovina, klasická americká tupá sterilná sprostárňa. Strašne na silu sa tu tlačí na humornú stránku. Herecké obsadenie doslova nefungujúce, ukričané, uplakané ale žiadna chémia tu nie je. /10%/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu zazní jméno Schwarzenegger. Mitchell (John Cena) se chce dostat do auta přes zavírající okno, které se pokusí zastavit a stlačit dolů. Hunter (Ike Barinholtz) sedící v autě mu řekne: „It's not gonna work. You're not Schwarzenegger!“ česky „Nebude to fungovat. Nejsi Schwarzenegger!“ nebo akčněji „To nedáš, nejsi Schwarzenegger!“ (Rominator)
  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)
  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)

Reklama

Reklama