Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Proklatě originální rozjezd - mámí, dédý, dvě princezny a strašidelný dům ve strašidelném lese, tedy horror jak se patří, jen pro otylé... pardon otrlé nátury. Aspoň tohle jsem si ironicky říkal ca první půlhodinu. Ale zatímco jsem už byl smířený s dalším zástupcem páchnoucí žumpy rodinného středoproudového kvazihorroru s ječícími dětičkami a matkou-bojovnicí, nabral děj postupně grády a vyklubal se z něho vcelku nadprůměrně nervydrásající kousek. Jistě, nervydrásající kousek s nervydrásajícím ječením dětiček a otravným archetypem matky-bojovnice. Ale zároveň i se slušnou dávkou napětí, s pohlednou sekernickou prací i několika jinými brutalitkami a se dvěma pěknými momenty s mobilním telefonem v hlavní roli. Tři a půl, ale rodinné scénky mi přeci jen do horroru neštymují. Malé bezvýznamné plus pak za několikasekundovou Yvonnu ve spodním prádle. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ok no, takže tu máme zabijáčka chudáčka, který má hlavu omotanou hajzl papírem a ve věku asi 30 - 35 let má rád dřevěné figuríny, které vylepšuje tím, že jím dává lidské oči a končetiny. Divím se, že jim neudělal díru na píchání. K dementnímu chování postav se ani nebudu vyjadřovat, děcka katastrofální, gore bídné, napětí skoro žádné a konec klišovitý až to bolí. Nejlepší na celém filmu, je ten plakát. (73. hodnocení) ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Maskovaný psychopat sa rozhodne pohrať s jednou mamčou a jej dvoma ratolesťami na opustenej chate. Občas niekoho odrovná, avšak toho gore je minimum. Skôr tu tvorcovia uprednostnili čistý psychologický teror. V rámci home invasion film funguje celkom dobre, nudných pasáží je minimum a je to aj celkom napínavé. Detské postavy mi dokonca prišli omnoho menej otravné ako som čakal. K atmosfére či hercom nemám výhrady a vlastne sa mi to aj páčilo, avšak koncovka ma neuspokojila (režisér sa žiaľ bál zariskovať), takže na vyššie hodnotenie mi to stačiť nebude. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Klasická home invasion se vším, co k ní patří. Dokonce (až na pár nelogičností) to není ani blbé, šílenec má nějaký motiv (narozdíl od The Strangers, he), dokonce ani děcka tu nejsou tak otravná. Má to napětí, dívat se na to dá, akorát ten úvod (půl hodina) je celkem nudný a pak je tam pár scén celkem nelogických a konec mě taky docela zklamal (klasika), ale jinak to celkem jde. Zase to ve svém žánru nic nového nepřináší, ale 3* si to zaslouží určitě. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodinný výlet matky s dvomi malými dcérami do letného domčeka sa zmení v boj o prežitie, pretože syn bývalých majiteľov sídla je psychopat. Otázkou je, či otec, ktorého pracovné povinnosti zdržali stihne prísť k domčeku včas, aby zabránil tragédii...Vynikajúci psychologický thriller s prvkami hororu (aj keď tých prvkov je minimum, hlavným je že páchateľ má na tvári masku) sa vďaka celkom dobrej réžii práci s kamerou a minimom postáv ukázal ako príjemné prekvapenie, keď až na jednu scénu (auto, ktoré cúva sa rozpadne takmer ako pod lisom) je dej relatívne napínavý a na rozdiel od veľkého počtu obetí vo filmoch s podobnou tématikou sa dočkáme skvelej atmosféry, avšak predvídateľného konca. Jedná sa však o výnimočne dobrý režisérsky debut. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama