Reklama

Reklama

The Perfect Kiss

  • Česko Dokonalý polibek (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý člověk hledá štěstí, ale když už vám táhne na třicet a pořád žijete u rodičů, kteří s vámi jednají jako s dítětem, ztratili jste práci a láska je v nedohlednu, pak hledáte ještě intenzivněji. Tanya Cova (Lucie Vondráčková) bydlí se svými rodiči v severoamerickém městě u velkých jezer, v trochu všední každodennosti americké společnosti. Nudí se i její rodiče, zapomenutí agenti pro nejmenovanou východní říši, kteří nemají nic jiného na práci, než aby slídili za svou vlastní dcerou. Když rodiče povolají starou známou Šárku a jejího syna Igora, aby Tanyu zasnoubili, je to poslední kapka v poháru Taniny touhy po svobodě. Tanya nachází útočiště u své nejlepší kamarádky Britney Greenberg. Znuděná Britney, která má dvě děti s bývalým Tanyiným přítelem Tomem, obtloustlým a přesto dokonalým manželem a tatínkem, vydělávajícím krásné peníze jako “ajťák”, vidí Tanyin příchod jako možnost nového vzrušení v příliš poklidném rodinném životě.
Na předměstí se pak odehrává drama, způsobené polibkem v parku. Tanya se ocitne v nelegálně pronajímaném bytě s velice nepravděpodobnými spolubydlícími, mezi kterými je i Igor. Rodiče dostanou z centrály avízo, že jejich zapomenutá špionská buňka je rozpuštěna a převelena do Paříže. Mají starost, jak dát Tanye vědět, že se jejich působiště se mění. Do mise je vyslána Šárka, která zprávu úspěšně předá. Miliardář, Brian Demarrias, se rozchází se svojí partnerkou. Vizitka makléřky,Tanyi Cové, stále voní v jeho kapse. Setkají se jeho nemotorné námluvy s vysněnou odpovědí ztřeštěné naivní a nespoutané půvabné Tanyi? A který polibek je opravdu pravý? The Perfect Kiss je svěží komedie plná nečekaných zvratů a zápletek. (Luna Studios)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Buďme spravedliví: amerických (a jiných) hovadin na této úrovni projdou ročně v televizích stovky. Lucka je herecky v pořádku, na průměrnou komedii stačí. Hlavní problém je ve scénáři. To si takhle idiot jednoho dne řekne, že legrační storku umí napsat každý idiot, a tak sedne a napíše příběh na jednu stránku A5. Pak zblbne pár kamarádů a známých a sežene prachy na film a sám si ho zrežíruje. No a nakonec se diví, proč se tomu nikdo nesměje. ()

LenkaAK odpad!

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem konsternovaně hleděla na obrazovku a nevěřila. Nevěřila jsem, že je možné něco takového financovat a natočit. Jako hraní jsou zde prezentovány hysterické výlevy, scény jsou afektované a asi mají vyznít humorně. Obrazy se neskutečně nelogicky proplétají a stříhalo to asi pětileté dítě, které se právě učilo s nůžkami. Pokud nechcete být filmově intoxikováni, nezapínejte to! ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpět tuhle kolosální sračku od vypatlané Adamcové s nesympatickou (ne)herečkou Vondráčkovou v hlavní roli chtělo kuráž a svatou trpělivost. Udržet pozornost po celý "film" je téměř nadlidský výkon, protože není nač se soustředit! Marně pátrám v paměti, zda jsem viděl něco horšího. Kdejaký studentský výkřik do tmy by si zasloužil víc pozornosti. Tajně doufám, že Lucinka nesbalí dalšího blázna, který by byl ochoten dát peníze na další podobný paskvil. 0% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Zacnem tym, ze film som DOPOZERALA a prekvapilo ma, ze su tu komentare ludi, ktori film nevideli. (Myslela som, ze sa komentuju pozrete filmy...) Takze film ziadna slava, ale myslim si, ze mu uskodil nevhodny cas a teda problemy okolo rozvodu Vondrackovej a Plekanca, ale hlavne ten nezmyselny napad dat do filmu akoze ruskych spionov. Konkretne tie pasaze boli uplne zbytocne, nepozeratelne, maximalne nudne a otravne. Toto uplne pokazilo film. Mozno bez toho by sa to vysplhalo na nejakych patdesiat percent, ktovie. A dalej realita! Je nerealne a velmi nepravdepodobne, aby realitna maklerka vo svojich tridsiatich rokoch v Kanade este byvala s rodicmi a nie je normalne, aby ju ti rodicia spehovali. Fakt nechapem naco tam tych rodicov vobec dali. A dalsie postavy naviac a nedovysvetlovanie deja atd. Chyb by sa veru naslo dost. A co sa tyka romantiky a lasky, tak to bolo cele nerealne a malo presvedcive. Jednu hviezdicku davam za snahu Lucky Vondrackovej a za zasnezeny Montreal, kde som stravila dva roky a niektore miesta aj spoznala.10% ()

Iono 

všechny recenze uživatele

Určitě existují i horší filmy. Třeba takový legendární The Room (2003) je pravděpodobně ještě horší, ale dá se na něj alespoň koukat, protože je tak špatný, že vás to baví a v každé scéně si člověk něco najde. Při vší úctě ke Kamilovi Filovi a dalším recenzentům, kteří si našli ironický nadhled a dokážou se mu smát, mě tenhle film trpící zejména debilním scénářem vůbec nebavil a zhruba ve čtyřicáté minutě jsem to vzdal. Můj pocit mnohem víc vystihuje recenze Barbory Koukalové z 31.10.2018 z expres.cz (pod názvem Do kin se valí kanadská hrůza). Tedy až na zařazení k filmům Eda Wooda, pár jsem jich viděl a oproti The Perfect Kiss jsou to bez nadsázky veledíla. Byl jsem sice připraven na ultrakravinu, ale The Perfect Kiss mě i tak dokázal překvapit (sice negativně, ale dokázal) a za to mu udílím tu jednu hvězdičku. Mimochodem jsem to viděl v angličtině. Podle toho, jak vypadal český trailer, tak za český dabing bych tu jednu hvězdu asi zase sebral. Což je taky svým způsobem kuriozita, že někdo nadabuje sám sebe v mateřském jazyce mnohem hůř než v angličtině. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu hrají dětské role synové Lucie Vondráčkové – Adam a Matyáš Plekanec. Tomáš Plekanec nechal syna Matyáše před natáčením čerstvě ostříhat, aby syn dobře vypadal. Nezvyklému sestřihu vlasů se říká Morava. (Eliska1094)
  • Vznik filmu podpořil částkou 200 000 kanadských dolarů (cca tři miliony korun) i manžel Lucie Vondráčkové hokejista Tomáš Plekanec, který tou dobou hrál v NHL za celek Montreal Canadiens. (mkali)

Reklama

Reklama