Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

Sell 

všechny recenze uživatele

Už druhá séria bola slabšia a po prvom diely - ktorý ma veľmi nezaujal - tretej som sa obávala ako to celé skončí. No tvorcovia ma nechali v napätí až do samotného konca a sériu som dopozerala relatívne rýchlo. Za mňa 6/10 a na štvrtú záverečnú sa síce pozriem tiež už len kvôli zvedavosti no snáď už bude mať Clay viac šťastia. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za mě tohle byla nejsilnější série, ať už jen dějem a hlavně napětím. I kdyz jsem na ní ze začátku koukala jen se skepsí a první díl mě vůbec nenakopl pokračovat ve sledování. Musela jsem se tím doslova prokousat a seriál mě začal bavit, až tak od třetího dílu. Jsou v něm opravdu silné chvíle, kdy nešlo nebrečet. A hlavní téma: "Kdo zabil Bryce Walkera?" už bylo samo o sobě silné. Musím říct, že až úplně do konce jsem si nebyla jistá, kdo to byl. Správně jsem si to myslela už na začátku, ale kvůli jednotlivým zápletkam jsem si nebyla moc jistá. Začal jsem to tušit opravdu až ve dvanáctém dílu. Konec je idylický a mrzí mě, že to tvůrci nemohou zakončit takhle a musí nás napínat a příští rok to celé zase otevírat. Doporučuji. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní pičovina. Už druhá série začínala bejt celkem na vyližprdel, ale trojka? Tak ta to dotáhla do úplně jinejch rozměrů. Ani byla neskutečně otravná postava. Atmosféra byla tak akorát nudná. Příběh? Tak to tahle série nezná, protože to jsou pořád jenom kecy kecy a hovno z toho. Z Bryce nakonec udělali chudáka, kterej vlastně za nic nemohl a náběh na čtvrtou řadu byl pěkně lacinej. Hodnocení: 3/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uf...po dlouhé době si nejsem vůbec jistý tím jak něco ohodnotit.Třetí řada je od prvních dvou dost odlišná a už dlouho jsem neměl z nějakého díla takhle rozporuplně pocity.Na jednu stranu jsem u třetí řady neměl dojem že by neměla vzniknout (tenhle pocit sem měl skoro u celé druhé řady),pořád má jisté kvality a celou dobu mě zajímalo co se vlastně stalo.Na stranu druhou tu ale taky dlouho nebylo dílo,které by mě tak intenzivně sr.lo celou dobu a v závěru tomu nasadilo korunu.Já chápu,že je to celé nejspíš dramaturgický záměr hnát všechno do extrému a ukázat jak moc může být (a mnohdy je) tahle doba zkurvená,ale co je moc je moc a úplně to nefunguje.Jednak proto,že z postav na kterých stála první (i druhá) řada udělal seriál víceméně přisluhovače lidové vypravěčky,vševědoucí a všudypřítomné Ani.A druhak proto,že ze sympatických postav dokázal udělat skupinu bezskrupolózních lhářů a magorů.Úplný konec už byl pro mě pak tak extrémně amorální,že mi z toho bylo skoro až fyzicky špatně.V rámci zpracování,herců,soundtracku atd by to bylo za poctivé čtyři (pořád je to lepší než druhá řada),ale celkově prostě nejsem schopen se jakkoliv ztotožnit s čímkoliv co se tam stalo.A už vůbec bych to nedokázal pustit svým dětem jako varování kam až věc mohou v extrémní situaci dojít...hodnocení tedy někde mezi 10% a 70% s tím,že momentálně ve mě převládají spíš negativní emoce... ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Fakt ne, tohle už hodně šustilo papírem. Snaha opět využít šablonu, podle které je v každé epizodě viník někdo jiný, už opravdu bolela. Každý shodou okolností řekl Bryceovi asi hodinu před smrtí, že jej chce zabít. Každý o každém řekne „Myslíš, že by byl schopný to udělat“. Každý každému lže i v úplných banalitách. Do toho tam přijde nová holka, která se úplně náhodou začne kamarádit se všemi a každý se jí svěřuje. Čekal jsem variaci na Vraždu v Orient Expresu, dostal jsem temné Beverly Hills 90210. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno