Reklama

Reklama

Velmi temné období

(festivalový název)
  • USA Super Dark Times (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stredoškoláci Zach (Owen Campbell) a Josh (Charlie Tahan) sú najlepšími priateľmi už odmalička. Pri jednom bežnom poflakovaní sa s dalšími chalanmi zo školy však dôjde k hroznej nehode a strach ich prinúti konať nerozumne a pudovo. Incident zanechá stopy na ich psychike a stáva sa počiatkom trhliny priateľstva, ktoré sa pod náporom obrovského tlaku výčitiek svedomia a postupne sa rozvíjajúcej paranoje začne meniť v sled násilných činov. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pomerne slušná dráma o dvoch najlepších kamarátoch, kde jedna nepríjemná nehoda spôsobí trhlinu v ich priateľstve, následkom čoho sa obaja zmenia a už nikdy veci nebudú také, ako predtým. P.S. By ma zaujímalo, čo má Owen Campbell za problém. Už v As You Are sa mi so svojim ksichtom zdal divný a inak tomu nebolo ani teraz, ked' sa zdráhal pobozkať tú rozkošnú Allison. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný režijní Debut.4 středoškoláci se jako obvykle poflakují venku v lese, ale dojde k strašné nehodě a jeden z nich zahyne. Od té chvíle to na všech zanechá psychické následky a začínají se ve městě dít čím dál divnější věci. Slušně natočené, moc hezky zahrané, místy i slušně napínavé a ke konci docela intenzivní podívaná zasahující do Slasheru. Žádná velká pecka, ale příjemné podívaní nepochybně.70% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi - trouba a magor. Nu, z toho nemůže vzniknout nic dobrého. A taky že ne! Magorovi zachutná krev a trouba, jak se zdá, ho není schopen zastavit. Zvláštně magický příběh maskuje místy poněkud utahaný děj. Vynikající kamera si rozumně pohrává se zpomalenými záběry doprovázenými temnou hudbou. Na artový film příliš obyčejné, na mainstreamový thriller málo napínavé. Jakési zvláštní kouzlo ale snímek má. Závěr ponechán čistě na divákovi. Bad Religion, Black Flag, Wire, Juno Reactor, Primitive Radio Gods, PM Dawn. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto bolo obrovské prekvapenie. A myslím, že nie som sám. Naozaj veľmi podarená snímka, ktorá odsýpa, má rýchle tempo a nenudí. Poradil by som vám, aby ste si dopredu neprečítali, o čom to bude. Herecké obsadenie je síce absolútne amatérske, ale výkony sú slušné. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak dialógy. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi známe a pekné piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Myslím že snímok ocení každý fanúšik filmu z kategórie Thriller. Pokiaľ nehľadáte niečo náročné, nad čím by musíte premýšľať, tak toto je tá správna voľba na večer. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

O to víc vyšponovanej zážitek pro všechny, kdo se dobrovolně nechají oblbnout názvem a plakátem. Pána za kamerou jednou čekají veliké, převeliké věci, pokud dokáže takto jemnou dramatickou zápletku překlenout do podobně "teenagerovské cesty samuraje", navíc ve značně slušivém retro hábitu minulého století. Za ty postavy jsem dýchal. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama