Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože do pokračování filmu Mimic nevkládali fanoušci po odchodu režiséra Guillerma del Torra velké naděje, výsledek předčil všechna očekávání a je ještě napínavější a zábavnější. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to sadistická lesba.“ – „Ako si na to prišiel?“ – „Žije sama a sťahuje chlapom kožu z tvárí.“ Najhorší diel trilógie. Kým del Torov prvý film sa dal chápať ako hororové áčko s hercami a atmosférou, tretí diel bol video béčko, ktoré vzniklo z posledných síl, aby ešte aspoň zopár fanúšikov skočilo na lep a zaplatilo producentom Weinsteinovcom; stále ale bolo (o čosi) lepšie, ako nezáživný druhý diel. Kým trojka mala aspoň rúham sa jemnú hitchcockovskú atmosféru a Lancea Henriksena s brokovnicou, dvojka je strach a hrôza. Mimoriadne nesympatické postavy (od detí cez policajtov po ústrednú hrdinku, „náhodou“ sa podobajúcu na Miru Sorvino), totálne predvídateľný dej, smiešne dialógy, hlúpe hlášky, trápne pokusy o strašenie a asi minúta masiek/trikov. Ponurá atmosféra tak raz za 35 minút, väčšinou však len hnusná otrieskaná výprava rozpadnutých budov. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šváby našli “odvahu”, prešlo sa zo špinavých kanálov do školských lavíc, a už to proste nie je ono. “Mimic II” nie je úplná tragédia, no temná stránka, z ktorej ťažila prvotina, sa úplne vytratila, prešlo sa do módu priamej konfrontácie, akčnosť doslata prednosť pred tajomnom, a už to proste nie je ono. Škoda .. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle příběhu Mimic Donalda A. Wollheima. Guilermo del Toro se vzdal režie tohoto druhého příběhu o mutantech termitů a kudlanek a uspokojil se jen s produkcí. CITÁT - Pro hmyz je důležité jedno - přežití vlastního druhu......... Až do čtyřicátý minuty to vypadalo ponuré, krvavé a napínavé. Pak už to bylo spíše jen k smíchu. Například scéna kdy švábi vylézají z kufru a ten černej kluk jich má několik na sobě, a při tom normálním hlasem povídá áááách sundej je, vážně koušou - no, to je vzrušení. CITÁT - Nebojte se, teď už se nám nic nestane.......... Nebo ty trapné scény z otevíráním dveří a focením - síla. Naprosto dementní dialog, který doprovází tyto scény je opravdu jen k smíchu. CITÁT - Už jdou!! Rychle!! Rychle!! Pozor!! Opatrně!! Opatrně!! bla....bla...bla......... Mimikům se podařil jeden pěkný kousek (mimikry) a tvůrcům filmu se podařilo udělat několik povedených triků, ale jako celek je to naprosto příšerný. CITÁT - Negativně fototaktický........... Já to tedy negativně takticky dokoukal, ale narostlo mi z toho jedno tykadlo a měl jsem chuť si "zacvrkat". Vrcholem byla scéna s dírou v břiše, to už jsem se za břicho popadal. No nic, snad příště. V kostýmu Mimika si zahrál Michael Regan. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom asi je to, že to místy vypadá jako komedie. A hlavně v tom závěrečném "rande", které mě sice postupem času napadlo, ale že k němu opravdu dojde jsem fakt nečekal. Ještě víc by mě dostalo, kdyby s tím broučím člověkem i skončila, ale k tomu bohužel nedošlo. Jinak je to dost klišovité, mdlé, nudné a málokterá scéna tu má nějakou atmosféru nebo napětí. Navíc i ty postavy nejsou zrovna zajímavé, ústřední hrdinka je spíš jak z komedie a do toho tu ještě pobíhá nepochopené děcko a študák, co byl chvíli v lochu a teď se snaží hlavní hrdinku sbalit. Napětí i klaustrofobní atmosféra z prostorů podzemních kanálů je nadobro fuč. Vyložená katastrofa to sice taky není, jednou se na to podívat dá, ale kdyby tohle pokračování nikdy nevzniklo, vůbec nic by se nestalo... 2* ()

Wormboy odpad!

všechny recenze uživatele

Povodny Mimic mal akutaku atmosferu. Guillermo Del Toro z napadu o superrychlej mutacii a evolucnych skokoch hmyzu vytazil zrejme vsetko,co sa dalo a napodiv to nedopadlo nijak zle. Druhe pokracovanie je vsak presnym opakom prveho (ako napr.Americke psycho 2).Atmosfera nulova.Dialogy stupidne.Postavy sablonovite.Mutacie hmyzu vykonstruovane a z prstavycucane,no a niektore argumenty postav,ktore maju dej posuvat dalej na absolutne zaplakanie.Scena,kde hlavna hrdinka nacapena na stene hovori,ze hmyz ide za nou,ze citi zensky pach,nasledne si vyzlecie oblecenie a da si muzsku koselu (pricom nohy ma nahe) je genialnym prikladom autorskej neskonalej stupidity,ktorym zasady odovzdavania pachov a odorologia ako taka vravi tolko,ako mne astrofyzika. No a koniec,kde zmutovany hmyz klope na dvere a prichadza s kvetmi je tym pravym hovnom na odpade.Proste lahodka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama