Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 1 (1977) (série)


Kde končí džungle (S01E06)

(epizoda)
  • Velká Británie Where the Jungle Ends (více)

Obsahy(1)

Skupina žoldáků, vedená bezohledným Krivasem, přepadne banku a uprchne v letadle, z něhož vyskočí na padácích. To je však pouhý začátek. Bývalí Bodieho kumpáni ze speciálních jednotek hodlají své služby nabídnout uhlazenému panu Sinclairovi, který ovládá půlku organizovaného zločinu v Británii. Jejich prvním úkolem má být krádež plutonia ze závodu na zpracování radioaktivního odpadu. Profesionály tak čeká malá soukromá válka proti žoldákům. O to ostřejší, že Bodie a Krivas mají spolu nevyřízené účty z minulosti. Není bez zajímavosti, že roli neurvalého Krivase ztvárnil David Suchet, který se měl později celosvětově proslavit jako představitel vždy distinguovaného Hercula Poirota. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby člověk chtěl, našel by v tomto dílu docela dosti „nedůvěryhodných“ momentů – zvláště pak v chování a myšlení bandy žoldáků – která by klidně dle jejich slov dokázala obsadit celou Afriku – přitom nejdrsnějšího zabijáka s nožem přechčije krvácející a kulhající Cowley, ale srát na to, hlavně že byla zábava. David Suchet se teprve zahříval a jeho „zlatá éra“ na sebe nenechala dlouho čekat… ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som si uvedomila ako mi prišlo ľúto Cowleyho tam v tej priekope, ujasnilo mi to, že tento seriál s jeho obsadením mám fakt moc rada. Scéna v aute so Sinclairovou dcérou parádna. Kebyže si neprečítam, ani vo sne by mi nenapadlo, že ten nasratý maník je David Suchet pôsobiaci v mojom obľúbenom seriáli Hercule Poirot. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je slabší díl, ale za to si můžou sami. Dělají z party trampů neohrožené žoldáky a stále vyzdvihují jejich schopnosti, jenže text ve scénáři neodpovídá amatérskému chování, které jim napsali. Bohužel se toto elitní komando chová, jako parta buzniček na paintballu.....Přitom stačilo pouze proškrtat keci. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb kterak Bodie zařídil, že valná většina kriminálních činů v Anglii bude v budoucnu vyšetřena. Kdyby nedal Krivasovi v závěru takovou nakládačku, ten by se i nadále snažil prosadit fyzickou silou, nezačal by používat mozek a Agáta Christie by neměla koho oslavovat ve svých knížkách. ()

Zajímavosti (1)

  • V úvodní scéně, kde Bodie (Lewis Collins) a Doyle (Martin Shaw) předávají vězně na letišti, je zobrazen nástěnný kalendář a datum 27. července 1977. Noviny však obsahují zprávu o aktuální loupeži banky s datem 23. listopadu 1977. (Epistemolog)

Reklama

Reklama