Reklama

Reklama

Co jsme komu zase udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu ? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi, milovníci staré dobré Francie a tudíž i správní maloměšťáci, se tak trochu s těžkým srdcem smířili s tím, že se jejich dcery provdaly za muže rozličných původů a podařilo se jim překonat všechny jejich zakořeněné předsudky. Ale nyní čelí nové hrozící krizi. Jejich čtyři švagrové Rachid, David, Chao a Charles jsou odhodláni z mnoha různých důvodů opustit Francii. Ale jak k tomu přijdou právě Cloude a Marie Verneuilovi? Jejich obavy, že se z jejich blízkosti rozeběhnou po celém světě dcery i vnoučata, je vede k vymýšlení nejrůznějších důvodů jak je ve Francii všechny udržet. A to nejlépe tak, že jim dokáží, že je Francie tou nejúžasnější zemí na světě. A to i přesto, že na ni oba do této chvíle svorně s velkou chutí nadávali. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (183)

malylada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie jako předchozí díl a když se člověk dokáže oprostit od českého dabingu, tak si opět užije výborného Claviera. V prvním díle byla zápletka více ucelená, tvůrci se dokázali vyvarovat horších scén, které se zde přeci jen objevují častěji a někdy pozvednete oči v sloup. Tentokrát dostávají prostor více zeťáci a humor kolem etnik, náboženství je dávkován po celou dobu jako v předchozím díle. Nedokážu si představit, jak by toto prošlo v Hollywoodem, ale jsem rád, že do českých kin má stále cestu otevřenou……6/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nerád, ale musím konštatovať, že jednotka bola lepšia. Bolo tam viac nekorektného humoru, viac vtipnejších scén. Samozrejme, aj dvojka má svoje čaro, radí sa k tým lepším francúzskym komédia posledných rokov, ale už to nebolo také ostré. Rodičia trochu zjemnili, snažili sa ukázať krásy Francúzska a najväčší šok prišiel zase z Afriky. Ak k nám príde trojka o ďalších 5 rokov, tak som zvedavý o čom bude. Ja som sa bavil, neiritovalo ma to, väčšinou, takže celkom spokojný. 3 z 5 ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ti, co chtějí kritizovat, nemusí hledat jehlu v kupce sena, neboť se jim zabodne do těla hned, jak dosednou. Gagy z jedničky se opakují, situace se opakují a dokonce i postavy jsou stejné! Ale já se těšila, že se zasměju a zasmála jsem se, chtěla jsem vidět tu povedenou rodinku, co si mě tak získala v jedničce, a viděla jsem ji, a vlastně jsem si chtěla první díl zopakovat v trochu jiném kabátku, a i toho se mi dostalo. Ne moc často, ale občas je sci-fi-end plný všeobjímající lásky a optimismu pro mé cynické já příjemným povyražením. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Není to tak "úderné" jako jednička, ale pořád dobré. Chybou je, že do půlky se jen tak plácají a humor nic moc. Pak už se to celkem vrátí do starých kolejí. Od natočení jedničky uteklo 5 let, takže i nároky na umění jsou dnes vyšší. Už nestačí arab, žid, číňan a černoch. Přibyl ještě "talibánec" a dvě černé lesby. Paráda. Opět jsme na milém rasistickém mejdanu. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Už samotný nápad na pokračování zněl divně. Postavy se změnily k lepšímu, došly k porozumnění, všechno se vyřešilo, tak co se dá ještě řešit? Vcelku nic. Takže se všichni musí vrátit ke svému předchozímu chování a dojít ke konečnému porozumnění znovu. A scénář se snaživě snaží vymýšlet jak by to mohlo proběhnout. Jenže je tady trochu moc zápletek najednou.   Když se  smíříte s tím že náboje už trochu došly a přetrpíte vyloženě nudný úvod, začnete se  ale s touto smíšenou rodinkou opět bavit. Je to o třídu horší podívaná než minule ale pořád solidní oddychovka na načatý večer. Viděno jako koronavirový trojjprogram za dva večery s bráchou se spřízněným Srdečně vás vítáme a prvním dílem:D Myslím, že jsme si  tyhlety multikulturní komedie docela užili.:D Díky za multikulti-Clavierovsky korona mejdan a teď už dobrou noc. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Keď letia hlavné postavy z Pekingu do Paríža, na záberoch je vidieť lietajúci Airbus A380, v ďalšom zábere však pristáva Boeing 777. (Babulik)
  • Na rozdíl od prvního filmu byl tento film natočen z části skutečně v Chinonu, kde žije rodina Verneuilů. (veronikajel)

Reklama

Reklama