Reklama

Reklama

Pan Stein je online

  • Francie Un profil pour deux (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pětasedmdesátiletý vdovec Pierre žije od smrti své ženy velmi osamělým životem. Jeho dcera mu dá počítač v naději, že v něm probudí zvědavost a třeba taky – kdo ví? – díky němu pozná nové lidi. S pomocí mladého počítačového instruktora Alexe začne Pierre brouzdat po internetu a brzy narazí na online seznamku. Pod Alexovou identitou se seznámí s mladou fyzioterapeutkou Florou a záhy jí zcela propadne. Ona je zase okouzlena jeho elegantním, ačkoli poměrně neobvyklým profilem a pozve ho na rande. Skutečné, tváří v tvář. Pierre je z tohoto dobrodružství rozrušený a cítí se v pasti. Nezbývá mu, než přesvědčit Alexe, aby šel na schůzku místo něj. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl k filmu spíše skeptický. Těšil jsem se hlavně na Pierra Richarda a toho jsem se také dočkal. Jen mě překvapilo, jakej dědek už z něj je. Po chvíli pozorování se ale z morouse stal docela dobrej týpek, co rozjíždí seznamky na internetu a příběh začal mít suprovej spád. Nicméně někdy kolem půlky filmu jsem z příběhu začal mít až depresy a té holky mi bylo až líto. Celé se to vztahově tak zamotalo, že jsem čul průser největšího ražení. Nakonec ale dobrý. Francouzi se závěru popasovali s typickou francouzskou noblesou a uchlácholili mě možná ne úplně logickou reakcí té holky, ale o to hezčí zážitek to pro mě byl. Scénář napsal jasnej chlap, jinak by to všechno nejspíš skončilo trošku jinak. Pierre Richard si mě ale během filmu tak získal, že z filmu ve výsledku vznikla hodně slušná a příjemná čtyřhvězda, která do portfólia Pierra naprosto nádherně zapadá. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* k filmu mě spíš než příběh přitáhla účast Pierre Richarda, kterého jsem neviděl už věky. Film přináší oddechový lehce naivní příběh o seznamování přes internet, který dokáže pobavit, i když má své slabé chvilky, a proto se drží u mě na hraně 2-3 hvězdiček. Sice ve finále nepřináší nic nového, herecky ani filmařsky taky není ničím výrazná - tak dávám ve slabé chvilce této tuctové francouzské komedii 3 hvězdičky a bude se dobře vyjímat mezi ostatními na komerčních kanálech. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemně francouzský film. 1) 83letý Pierre Richard (Pierre) mi ve svém podzimu života připadá daleko zajímavější, než když byl roztržitý s černou botou a hořčicí v nose. 2) 28letý Yaniss Lespert (počítačový instruktor Alex) mu zdařile sekunduje a celý film je příjemně francouzský, ať už si pod tím představíte, co chcete. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Tak třičtvrtě filmu jsem sledovala se zaujetím i když výsledek byl zřejmý.Zbytek sklouzl do laciného klišé.Richard je ve svých letech dobrý herec,dominoval vždy v rodinných vztahovkách a tady byla jeho postava velmi výrazná.Podkresleno syntetickou nostalgickou hudbou (kdo si vzpomíná na starší francouzské filmy s tóny harmonik).Natočeno typicky francouzsky.Dobrá kamera.A velice dobrý,srozumitelný dabing. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď boli filmy môjho detstva v televízii , ako Roztržitý alebo som nesmelý, ale liečim sa, tak už v tej dobe som sa pohrával z myšlienkou, či tohto herca uvidím aj vo vážnejšej roli , keď už bude v požehnanom veku. A ten čas práve nastal a môžem zhodnotiť, že i takáto rola mu veľmi pristala. Príbeh sám o sebe nie je originálny a takýchto príbehov, kde pri zoznamovaní dvoch ľudí sa s nejakých príčin zamení jeden alebo oba aktéri je mnoho, ale tento je rozhodne jeden s tých lepších. A to hlavne preto, že sa nesnaží byť vtipný za každých okolnosti a aj keď tej zábavy tu nie je veľa, rozhodne sa ma načo pozerať. Herecky je to dokonalé a každý z hercov odviedol to, čo sa od neho očakávalo a aj preto ma tento film také čaro. Je to milá, ničím urážajúca jedno hubka, ktorá tak ako pekne začne, tak i pekne skončí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Tvorcovia filmu pracovali vo Francúzsku, Belgicku a Nemecku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama