Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

verbal 

všechny recenze uživatele

Vkusných, vtipných a zábavných amerických komedií je jako kulturních a pracovitých cigošů. Takže když už se jednou za menstruační cyklus vyžrané šedesátileté matróny Sandry Čonkové nějaká objeví, určitě to hned není záhodno globalizovat po vzoru zkurvených sluníčkářů, a jeden může leda tak s dokonale suchým xichtem Argonauta Bejtmena opatrně pokývat hlavou a uznale zamručet. Tahle rozhodně neparazituje na sociálních dávkách, nekrade vše, na čem drží magnet či na čem lze v Oktávii přehrát cédéčka a nedělá sousedům ze života smradlavou, uřvanou a zabordelenou noční můru. Solidně sarkastický, vcelku originální a tumorný scénář, který se drží daleko od obvyklých fekálů a mongoloidních trapáren, dobře vybraní, přirození a sympatičtí herci, co netrpí zánětem trojklaného nervu, a kulantní výprava a režie z toho udělaly překvapivou výjimku, kvůli které se sice člověk nezačne hned merkelovsky asimilovat, nicméně alespoň na chvíli přestane intenzivně přemýšlet o plošné deratizaci. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NA TUHLE NOČNÍ HRU NEZAPOMENETE…“ /// Parádní McAdams a klasicky praštěnej Bateman. Jo, a celkem zajímavá zápletka s prostorem pro fóry, bez extra logiky, ale zaměřením na spád. Převažujou sympatie nad pohoršením… a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často nevím, jak se znova vrátit do hry. 2.) Tahle Hra se brala moc vážně. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Trhlá komedie řízlá s námětem thrilleru ? Jako když si tak čtu, tak to spojení nevypadá bůhvíjak, ale výsledek stál za to. Pozitivní ohlasy u diváků mě jednoznačně přesvědčily, že vidět to má smysl. A také že mělo. Bez ústřední herecké dvojice by film spadl do podprůměru, McAdams zahrála pořád se usmívající osobu, které všechno přišlo jako velká sranda, velmi jsem se jejím perfektním humorným výkonem bavil. Na druhou stranu Bateman ztvárnil roli člověka s nízkým sebevědomím, jenž se chce vyrovnat svému staršímu bráchovi. A povedlo se mu to na výbornou. Příběh doopravdy moc smysl nedává, najde se zde pořádné množství zvratů, které sice pořádně zahýbají s dějovou linkou, ale v konečném součtu bych je já osobně možná omezil. Po stránce zábavy se nedá nic vytýkat. Za nejvydařenější scény považuji ty, kde se objevil policista soused se svým psem. A právě momenty v domě strážníka, zejména ty se psem mě málem shodily ze židle. To se fakt nedalo vydržet. I další vtipy se daly ještě zkousnout, v zásadě nepřekročily hranici vkusu/nevkusu, což se v dnešních komediích stává zřídka. Určitě mohu doporučit spíše jako komedii, ta thrillerová složka dělá spíše přísadu. Za mě dávám 74 % ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle neskutečně zábavnou jízdu od začátku do konce. Díky originalitě Noční hry jsem uvažoval i o plném hodnocení, ale bylo mi jasný, že nadprůměrným komediím mám vždycky tendenci tak trochu nadržovat (protože mě upřímně pobaví tak jedna komedie ze sta a navíc jsem fanda přehnaného humoru). Nicméně faktem je, že Noční hra je stále spíše "pouze" velmi vtipná jednohubka. Ale i tak rozhodně 4,5* - smál jsem se požehnaně a v podstatě to má i fakt kvalitní scénář i režii. :) ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne prekvapenie. Už dávno som sa v kine tak často nesmial nahlas. Game Night je po dlhšej dobe výživnou komédiou, ktorá dokáže pobaviť, prekvapiť a s jej hrdinami sa budete cítiť fajn. Sem tam sa samozrejme strieľa slepými nábojmi a niektoré scény zďaleka nevyužívajú naplno svoj potenciál. Väčšinou však dolovanie humoru vychádza veľmi zábavne. Nejde síce o žiadnu žánrovú lahôdku, ale ako svižná jednohubka to chutí prekvapivo dobre.7/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama