Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (474)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie inspirující se do jisté míry Fincherovou Hrou. Ve stejné míře ukecané jako akční, prosté kanálového rádobyhumoru a dvojice režisérů tu netlačí na pilu, takže vtipné scénky vyznívají přirozeně. Navrch se tu sešla výborná herecká sestava s osvědčeným Batemanem, roztomilou Rachel McAdams a neokoukaným Piemontem. Takhle mě to ba. 80% ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Komediální thrillerovka s větším počtem povedených vtipů než vtipů trapných, ovšem opomenout je člověk také nemůže. Vlastně mi přijde škoda, že Game Night nezůstal na poněkud skromnější notě, během které se mohl zaměřit ještě více na dialogy. Plus o pár lokalit to taky mohl zkrátit. Největší síla filmu totiž opravdu tkví v dialozích mezi hlavními hrdiny, které jsou po většinu času fakt docela vtipný. Jakmile se do toho ale přimíchala akce a praktické fóry, začalo to paradoxně ztrácet šťávu. Už jen proto si myslím, že je film tak trochu promrhaný potenciál, protože týpek zodpovědný za scénář očividně psát umí. Škoda ale, že se tak utrhl ze řetězu. Jako komedie zábavné, jako akční thriller podprůměrné, tudíž ve výsledku vlastně prima podívaná. Akorát jsem měl zprvu trochu trable žrát fóry vždy překrásné Rachel McAdamsové, protože tu vypadala úplně stejně jako ve druhé sérii True Detective, kde ale hrála zcela protipólný charakter než zde. Slabší 4* ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Věc se má tak, že dnešním komediím věřím asi tolik, co dnešním hororům. Většina stojí za pendrek nebo ještě hůř, je trapná. A co se mi líbí, to většinou nechává okolí chladným. Čas od času se ale najde něco, co mě zmasakruje na totálku. Naposled to byl Majk a Dejv sháněj holku, což byla totální bejkárna, ale mě to sedlo tak, že jsem se chechtal ještě dva dny potom. Noční hru jsem nijak neregistroval, dokud mě na ni neopozornilo několik nadšených ohlasů. Nezbývá, než smeknout, neb tohle je komedie přesně dle mého gusta. Humoru je tu celá škála - od totálních vražd a kameňáků, přes standardní žďuchy až po vytříbený inteligentní humor, který vyžaduje koncentraci nebo znalosti řady souvislostí. Zde se komediální žánr docela solidně míchá s akcí a zápletka je nadstandardně rafinovaná. Výběr postav a paleta charakterů se skvěle doplňují, nicméně je zde řada hajlajtů, které vám utrhnou bránici. Mě to teda skvěle sedlo, napoprvé jsem se chodil oplachovat do koupelny, jestli se mi to nezdá :D. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

První věc: Rachel McAdams je naprosto boží, takhle moc se mi líbila snad jen Nicol Kidman zamlada. Druhá: jakkoli je ten nápad trochu obšlehnutej z Hry, je to pořád docela vtipný, nápaditý a docela to odsejpá. Neříkám, že jsem se u toho nějak moc smál nahlas, ale to já se směju vlastně asi jen u fekalnich komedií. Celkově je to dobrá oddychovka. Jo, a říkal jsem, že tam hraje děsně pěkná Rachel McAdams? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další promarněný potenciál. Je občas opravdu škoda, když už někdo vymyslí takovou zápletku, ze které by se dala vydolovat celá řada vtipných a zábavných scén a vznikne z toho tak zoufale nevtipný a nudný film. Po celou dobu jsem byl překvapen, jak tvůrci každou slušně rozjetou scénu pokazí a nevyrazí z ní víc než malinký vtípek, nebo něco ohromně trapného. Chemie mezi herci je absolutně nefunkční a kdykoliv to vypadá, že někdo řekne něco vtipného, nebo přijde konečně nějaká vtipná situace, nic takového nepřijde. Po celou dobu jsem zaznamenal asi tak 3 scény u kterých jsem se ušklíbl a jednu zajímavě natočenou scénu (házená se vzácným vejcem, natočená tak aby působila jedním záběrem a celkově velice dobrá práce s kamerou). Je to opravdu škoda, protože "Noční hra" mohla být přesně tím typem filmu jako "Millerovi na tripu" nebo "Pařba ve Vegas", ale film troskotá od režie přes scénář a bohužel až po herce, kteří se možná při natáčení bavili, ale do filmu se to nedostalo. P.S. předchozí režijní počin dua Daley a Golfstein bylo pokračování Rodinné dovolené, což vysvětluje "kvalitu" Noční hry. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (MATADOR)
  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama