Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho kdo neviděl první sérii, musí být druhá naprosto nepochopitelná. A pro toho, kdo ji viděl, je to opět fantastická jízda z minulosti do budoucnosti a naopak. Jen by mě docela zajímalo, jestli tvůrci předpokládají, že divák všechno to rajzování a rodokmeny pochopí. Úvodní znělka od elektro mága Apparata úchvatná, konec k nasrání. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxy stranou, tady v čase cestuje snad už každej a za každý příležitosti! První série byla taky hodně ulítlá, ale držela si ten příjemnej pocit mysterióznosti až do samýho konce, tady už je to přece jenom průhlednější. Výbornej cast a soundtrack ale opět vítězí, takže další seriálovej nadprůměr z netlix produkce je tu, a can’t wait for season 3! ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono se asi nedá nic konstatovat uceleně. Seriál je jako můj komentář. Pokud sledujete něco totálně chaotického nemůžete si v tom udělat pořádek ani za nic. Ale tady je hodně silný rozdíl v tom, že tento chaos má naprostý ordnung. Je téměř nemožné pochopit všechno. Je téměř nemožné mít jasný systém jenom z jednoho zhlédnutí a nepopsání si osmdesáti poznámek ke každé epizodě. Ale na rozdíl od mnoha věcí tomuto podobných, zde víte, že i když je to naprostá magořina, tak je to ale plně logická a neuvěřitelně sofistikovaná magořina. K tomu samozřejmě nechybí nejeden mind fuck, který působí zcela přirozeně a opravdu silně. Hold se nesmíte přestat automaticky ztrácet. Tohle není show na odpočinek po noční hoňce. Na konci sice trochu zklame další zamotání, ale jsem schopen plně věřit, že pokud třetí série bude poslední, tak je vše stejně promyšlené a sofistikované. Protože každá věc má svůj konec. A zde by mohl přijít hodně tvrdě. Jinak obecně se nedá mluvit o žádné katastrofě. Naopak. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Dark se mi stala jedna věc poprvé - musel jsem si přečíst obsah celé první řady, protože jsem si ji téměř nepamatoval. Jeden, dva díly mé zmatení zůstávalo, ale zároveň sláblo, což již nebylo tak hrozné a ke konci, fakt se nechci chlubit, byla série přehledná natolik, že mi bylo jasné, proč se objevila časová linie s rokem 1921 a další zvraty. Zatím urputně zůstávám u svých 70%, ale přimlouval bych se, aby třetí řada byla už poslední. Nebo z toho všichni zblbnem! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že tendence je a bude s každým dílem stále jen klesající. Možný SPOILER. V seriálu se totiž nikomu nic nepodařilo změnit. Všechno se děje stále tak jak má, takže namísto nějakých změn budoucnosti a přítomnosti divák jen vidí to, co se stalo a jak se došlo k tomu, co se událo v prvních dílech. Je velice nudné sledovat zamotaný děj u kterého stejně víte, jak to celé dopadne. Recenze může působit zmateně pro někoho, kdo seriál neviděl, ale předpokládám, že když už čtete recenzi na druhou sérii, tak máte první za sebou a pak to srozumitelné je. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)

Reklama

Reklama