Reklama

Reklama

Dark - Season 3

(série)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2020, 8 h 28 min (Minutáž: 57–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Carlotta von Falkenhayn, Claude Albert Heinrich, Karoline Eichhorn, Hermann Beyer, Peter Benedict, Nils Brunkhorst, Barbara Nüsse, Natascha Paulick (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Zběsilé cestování v čase spěje k vyvrcholení. V podivném novém světě jsou některé věci povědomé, ale jiné znepokojivě neznámé. (Netflix)

Recenze (71)

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... bál jsem se, že to skončí způsobem, že se to Jonasovi všechno jen zdálo a on se na konci probudí .... Bál jsem se zbytečně jelikož tohle je scenáristické mistrovské dílo se skvěle napsanými postavami. Vřelé díky do Deutchlandu, za tento úžasně propletený příběh s miliónem postav. V životě jsem neviděl nic obdobného. Danke! 10/10 ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

[spoilery] Slovy profesora Fiedlera: Nein, nein, nein! Zimmerman, du alter trottel, so kann man kein Stück erzählen. ___ Jako jo, když jsem si přečetl diskuze na redditu, tak jsem asi porozuměl tomu, co tvůrci viděli v krabici před tím, než jsem ji já otevřel (dokoukal 3. sezónu). Ale to, že to bylo všechno vlastně jen myšlenkové cvičení Claudie mi přišlo strašně málo. Ta kočka byla v mé krabici mrtvá. ___ Ten neustálý protimluv, kdy vše je zároveň strašně deterministické a je jedno, co kdo udělá, protože osud. Ale vedle toho oba hlavní tábory musí neustále "hrát šachy", aby ten osud dopadl jak oni (ne)chtějí. A ještě k tomu uzlu. Takže tvůrci se vrátí v čase a zařídí Hitlerovi studium umění a budoucnost bude růžová. Ok, není to trochu risk, že se dostane k fašismu i po studiích? Nebude profesor fascinovaný vesmírem a časoprostorem i tak experimentovat s cestováním v čase? [/spoilery] ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ZAČÁTEK JE KONEC A KONEC JE ZAČÁTEK...“ /// Stejný postavy, jiný osudy. Zajímavý… (bych chtěl říct.) Nejde o to zachránit svět, ale kterej. Navíc tady každej lže, takže orientace v tomhle propletenci… Když dorazíme do finále, je rozuzlení nekonečnýho řetězce osudu vlastně celkem nudný vyprávění. Ale podařilo se jim to všechno rozumně ukončit. Tím myslím, jako že jsem to pochopil i já… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mým patronem je svatý Kryštof. 2.) Říkají mi „blesku“. (jsem totiž neuvěřitelně bysterej…) 3.) Thx za titule „Edna.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plný počet nie je mojim obvyklým hodnotením, ale záverečná séria si ho napriek niekoľkým slabším momentom zaslúži. Autori opäť raz ukázali že keď to niekto vie, tak je to brnkačka a v poslednej (???) sérii nasadili svojmu majstrovskému dielu kráľovskú korunu. Udalosti vo Windene 1.0 a 2.0 zvládli na výbornú, vysporiadali sa aj s Mikkelom (chlapec vyrástol a tak by do dejovej línie tretej série príliš nezapadol, na druhej strane je vidieť že koncept tretej série nebol jasný ani im pred tromi rokmi keď svoj projekt rozbehli) rovnako tak ako zo všetkými postavami a ponúkli jeden z najlepších seriálov dnešnej doby. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevydržel jsem tomu už věnovat tu počáteční pozornost, vytratila se snaha tomu rozumět, jenom to už pro mě jen jaksi plynulo a další a další uplakané postavy pronášely svoje hlubokomyslné existenciální repliky. Těšil jsem se na povinný happy end, protože takový nánosy bahna, špíny, mlhy a všeobecného zmaru se na mě z televize v takových kvantech ještě nikdy nevalily. Bylo to odvážné, chytré, promyšlené, ale už nechci ani jedinou další minutu, mám toho až takhle... Děkuji, ale do prdele s tím. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

  • Třetí série seriálu vyšla 27. 6. 2020, což je stejné datum jako datum apokalypsy v seriálu. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody hraje skladba „Bad Kingdom“ od německé hudební skupiny Moderat. (Doomcourier)

Reklama

Reklama