Reklama

Reklama

Všechny malé zázraky

  • USA All the Bright Places
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva náctiletí s osobními problémy si mezi sebou vytvoří silný vztah, když vyrazí na očistnou cestu na neobvyklá místa státu Indiana. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Romantiky zde bylo tak akorát. Oba hlavní představitelé jsou velmi sympatičtí a oba bojují se svými vnitřními démony. Zatím co ona si to přiznává a pomalu se zotavuje, on se v tom naopak více a více utápí a má pocit, že právě kvůli tomu ubližuje ostatním. Pomalejší rozjezd filmu vyvažuje lehká melancholická romance, která vústí v bombu plnou emocí. Konec je opravdu i pro ty největší drsňáky emočním peklem. Mě ale v tom příběhu něco chybělo, nějaká ta zajímavost, jiskra, která by to všechno oživila. Možná více zosobnit hlavní hrdiny divákovi, abychom si k nim tu cestu našli bližší než takhle. Proto hodnotím průměrem, ale rozhodne je to lepší průměr. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Na úvod musím konstatovat, že knižní předlohu jsem nečetl a tak toto srovnání vynechávám. Chápu co se snaží snímek divákovi předat, ale až tak za srdce, abych ze závěru jako někteří tady uronili slzičku, mě to tedy nevzalo. Vztah obou protagonistů mi nepřišel zkrátka, tak dobře uvěřitelně zahrán jako třeba ve filmu The Fault in Our Stars, který považuji v tomto ohledu za dokonalost samou. Úvodní pošťuchování obou hlavních protagonistů bylo ještě fajn, člověk se i pousměje, ale jakmile se objeví první polibek, pomilování a vše se vlastně přesune k vážnější známosti, začíná to být nuda. Averzi vůči panu Smitovi už mám od filmu Pokémon: Detective Pikachu a tady to nebylo o moc lepší. Vlastně hnacím motorem proč jsem se do sledování vůbec pustil byla Elle Fanning a ta mě určitě nezklamala. Mno a když to vše sesumíruji, tak to vychází vždy půl na půl a tak ani ta celková známka nemůže být už jasnější. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to zfilmováno podle mezinárodního bestseleru Jennifer Nivenové All The Bright Places a vypráví příběh Violet Markeyové (Elle Fanning) a Theodora Finche (Justice Smith), kteří se potkají a změní navždy svoje vlastní životy. Je to takové osvěžující a zaměřené na srdce s humanistickými podtóny, které z filmu dělají jasnou jedničku. Film se ale tváří jako hluboký, ale je mělký. Naštěstí funguje úžasná chemie mezi Elle a Justicem. Nepamatuji kdy jsem viděl v americkém, francouzském nebo britském filmu romantický vztah a jeden z páru by nebyl černoch. Těžko říct jestli je to propaganda multikulturalistů jako zastánců tzv, rozmanitosti, nebo v USA jsou běloši opravdu v menšině. Všechny malé zázraky berou emoce teenagerů vážně a nabízejí romantiku pro jakýkoli věk. Kniha nabízí hlubší pohled do mladíkovi bolesti a způsobů jimiž se s ní vyrovnává. To ve scénáři filmu, který napsali společně Nevin a Liz Hannah nevidím. Ale vzkaz filmu je jasně nadějný a konec je více hořkosladký než smutný. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

O křehkosti dospívání zatížené dost fatálními životními ranami. Kluk I holka jsou sympatické rozbolavělé bytůstky. Hlavně zábavný a záhadný kluk, do toho bych se zamilovala hned. Škoda, že to skončilo tak dojímavým dlouhým martyriem, které  bylo zjevně vypočítavé, až to nebylo hezké. SHRNUTÍ: Pro puboše, když si chtějí pobrečet. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Klasická tínedžerská romantika od Netflixu, kde každá postava má nejaké psychické problémy. Oceňujem, že sa Netflix snaži poukazovať na to a ukazuje mladým ľuďom, že by mali hovoriť s niekým o takýchto veciach. Nebolo to zlé, akurát, že to nebolo nijak originálne a cieľová skupina je asi trochu mladšia ako som ja. 6,4/10. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se film odehrává v Indianě, natáčení probíhalo v sousedním (východním) státě Ohio. (noelcoward73)

Reklama

Reklama