Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se bývalí obyvatelé Terminal Islandu přizpůsobují novému prostředí, Chester se snaží být své rodině oporou a vzdorovat zlu, které ho pronásleduje. Henry se vzpamatovává z traumatu uvěznění. Asako vidí špatná znamení. Amy získává novou práci. (Prime Video)

Recenze (6)

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt som tomu dal šancu. Dráma nie je až tak zlá ale neustále mrzuté postavy nie sú až tak zábavné. Horor doteraz zaplnil 1% série. A 99% čumí pekná baba do kamery. Nie je tu nič strašné. Ten, kto sa pri pozeraní tohto seriálu bojí, sa určite zľakne aj vetra v listí. Mali by spraviť dramatickú sériu o pochovávaní a nie balamutiť divákov v očakávaní hororu. Extrémne sklamanie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tohle byla rozhodně slabá epizoda. Děj byl tentokrát krajně nudný, táborový život vypadal téměř idylicky, a ani ten jeden násilný moment mě zrovna nenaplnil nadšením. Pobavil mě vlastně jen japonský dabing k promítanému filmu i s dokonalým ozvučením. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obyvatelia ostrova sa prispôsobujú životu v tábore. Chester sa snaží zabezpečiť svoju rodinu a zároveň nájsť cestu z tábora a zbaviť svojich najbližších zla, o ktorom je presvedčený že h prenasleduje a tak sa mu podarí vstúpiť do armády ako špión, lebo dešifruje správu ukrytú v liste a prejde tak armádnym testom. Henry sa zotavuje zo zranení ktoré utrpel...V epizóde sme svedkami jednej násilnejšej scény a to je asi tak všetko, inak je to analýza života japoncov v tábore, aj to zvládnutá veľmi zle. Zatiaľ veľmi slabá séria. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie a nie sa dostať do "švungu". Mix sociálno-historicko-multikultulárnej drámy s hororom tu akosi svojou lepidlovou rozťahanosťou vôbec nefunguje. Akoby tvorcovia nevedeli na čo sa majú fokusovať. Tak aj po 3. epizóde je druhá séria maximálne neuspokojivá. Jediné, čo si do zajtra! zapamätám bude odhryznutý jazyk a rozjebaný reflektor. PS.: Ridley, vieš čo vôbec produkuješ?! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama