Reklama

Reklama

Ztracen v džungli

  • Austrálie Jungle (více)
Trailer 1

Mladý muž chce na cestách po světě uniknout rutinně a nudě západoevropského života. V bolívijské metropoli La Paz potkává nové parťáky z různých koutů světa a tajuplného průvodce. Ten je vezme na expedici do neprobádaných míst amazonského pralesa s tím, že mohou nalézt neznámý indiánský kmen, zcela nedotčenou přírodu a možná i naleziště zlata. Jenže uprostřed divočiny průvodce zmizí a skupina cestovatelů se při ztroskotání na divoké řece rozpadne. Hlavní hrdina Yossi zůstane uprostřed neprostupné, nehostinné a nebezpečné džungle sám. Bez nože či jiné zbraně, bez zásob a bez jakéhokoli přístřeší... úplně sám. Má sice za sebou tři roky vojenské služby, ale ty ho zdaleka nedokázaly připravit na všechno, co ho v dusném jihoamerickém pralese čeká. Krásná příroda se proměňuje v zelené peklo a v nepřítele plného útočných tvorů, jedovatých rostlin i hadů, odporného hmyzu a ohavných parazitů, jaké si ve středoevropských poměrech nedokážeme ani představit. Džungle má jasný vzkaz: sem lidé nepatří. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (380)

Flego 

všechny recenze uživatele

Slušne natočený survival podľa skutočnej udalosti. Skupinka mužov sa rozhodne prebádať nehostinnú džungľu v amazonskom pralese a pri vidine bohatstva a uznania pokúšajú osud. Ľahkovážna cesta niečo si dokázať a ľahko zbohatnúť sa razom mení na boj o prežitie. Očakával som však silnejší ráz, mnoho scén hlavne ku koncu malo skôr halucinogénny efekt. Daniel Radcliffe sa úspešne vymaňuje spod HarryPotterovskej ťarchy, jeho výkon je uveriteľný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrý snímek, dobře zahraný, ale tak nějak jsem měl pocit, že to je přesně to, co očekáváte, jen s tím rozdílem, že je to místy hodně drsné. To se mi líbilo, ale prostě jsem měl pocit, že i když to je něco, co někdo prožil, film nedokázal to utrpení, které musel prožívat, správně přenést i na diváka, a to je škoda. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Lesní survivaly vždy patřily k mým oblíbeným tématům a jakmile les vystřídá zrádná Jungle hned je z filmu exotičtější a atraktivnější podívaná, kde není nouze o nebezpečná zvířata, paranoiu, blouzení či nevyzpytatelnou divokou řeku ( Což patřilo k nejintenzivnějšímu momentu filmu). Místy je film i slušně děsivý ( jaguár), či lehce nechutný( snězení zárodku ve vajíčku). Film je slušně natočen, je dle skutečných událostí, v hlavní roli hraje Harry Potter a má skvělou hudbu takže za mě velmi příjemná dobrodružná podívaná. Greg McLean, mě zatím nikdy vyloženě nezklamal. 75% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Tá nekonečná expozícia to zabíja. Mohlo to byť super, ale tieto filmy proste nemôžu mať 2 hodiny. Radcliffe snaživý, občasná autenticita potešujúca, atmosféra miestami vážne super, ale je to bohužiaľ iba výborná festivalovka nehodná uvedenia v kinách(aj keď veľké plátno a dobrý zvuk paradoxne pomáhajú). A pritom ten potenciál na úžasný film tam je. Chcelo to možno lepšieho režiséra, asi nekompromisnejšieho strihača a určite lepšieho skladateľa. Lepších 6/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe není jenom Harry Potter, ale vybírá si dobré role a filmy. Tentokráte se vydá s kamarády do džungle a je to napínavá podívaná. A když zůstane úplně sám, to teprve začíná to pravé dobrodružství. Za mě velice dobře natočeno, navíc je to podle skutečné události. Škoda, že se nikdy nezjistilo, co se stalo s Karlem a Marcusem. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (9)

  • Keď sa Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) nachádza v rieke po tom, čo ich raft narazil na kameň, vidieť, že rieka je čierna, kalná. V záberoch na Yossiho pod hladinou ako sa topí vidieť, že voda je čistá. (Van_der_Ovec)
  • Celosvětová premiéra filmu se uskutečnila 3. srpna 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Melbourne. (Delock)
  • Radcliffova příprava na roli měla několik vrstev – kromě kontaktu se samotným Yossim musel vypilovat izraelský přízvuk a držet velmi přísnou dietu – zhubl zhruba 7 kilogramů. (ČSFD)

Reklama

Reklama