Reklama

Reklama

Píše se rok 1989. Spojené státy plánují invazi do Panamy. Becker, bývalý drsný námořník, přesto citlivý člověk, který po smrti své ženy prožil těžké časy, se ujímá nejtěžší výzvy svého života. Najal ho agent CIA a jeho úkolem je proniknout do nebezpečného světa obchodu se zbraněmi. Tato přísně tajná mise mu nečekaně odhalí pravou podstatu moci. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ten film má veľký počet atribútov, pre ktorý ho môžeme nazvať suterénom. Scenár B-, hrkotajúcu, vnucujúcu sa a neprehľadnú ručnú kameru, bývalú hviezdu hollywoodu, ktorá už má ban snáď všade a nik s ňou nespolupracuje a nechcenú vtipnosť a extrémnu neprehľadnosť deja ako takého. Divákovi je úplne jedno, čo sa na plátne deje a či topic of the movie o tom, ako je obchod s pochybným "zbožím" komplikovaný, vie podať. Lebo práve spôsob podania dáva filmu hĺbku a tu žiadna nie je. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Gibson vraj nie je dementný a nemá ani dlhy, tak prečo točí takéto zbytočné filmy? Zápletka nestojí za nič, herci tu tiež nič zaujímavé nepredvedú (Gibson tu je zbytočný a nemá ďaleko k Willisovmu znudenému výrazu) a akcie je minimum a je mizerne natočená. Ten film proste nič neponúkne. Akurát oproti Willisovkám nestál 5,50 ale aspoň 55. Menu si doplňte sami. 0/10. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Stark (Mel Gibson) najímá pro CIA bývalého mariňáka Beckera (Cole Hauser), aby v Panamě koupil od Enriquea sovětský vrtulník.. Tenhle film snad musel zlomit nějaký rekord, protože v titulcích je uvedeno 35 výkonných producentů. Mel Gibson se opět hodí kvůli tomu, aby se objevil na plakátu, protože se jedná o další vedlejší roli. Gibson ve filmu skoro není a větší scénu má teprve v závěru v Panamě. HODNOCENÍ 30% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Melu Gibsonovi poslední dobou v Hollywoodu asi moc pšenka nekvete, rozhodl se tedy po vzoru svých kolegů vrstevníků brát jednu nabídku za druhou, snadné, rychlé prachy, kvalita je až na posledním místě. Panama je toho zářným příkladem. Hnusně natočená, nudná a nelogická slátanina, která nenabízí absolutně nic, co by diváka nějak zaujalo či co by působilo alespoň trochu sympaticky. Herci jsou rovněž tragičtí, Gibson působí jako karikatura sebe sama. Trapně mi bylo i za ně. Něco takového bych čekal v současné době spíše od Willise. Velké zklamání. 0/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tohle že natočil Mark Neveldine? Ten Mark Neveldine, co stojí za oběma díly Zastav a nepřežiješ a za Gamerem? No ty vole, tak tomu říkám pád na dno. Panama je totiž skutečně tak špatná, jak zmiňuje většina ostatních uživatelů, a to fakt prakticky ve všech ohledech. Zápletka se snaží být strašně chytrá, věrohodná a autentická, ve skutečnosti je to ale jen nepřehledná, chaoticky poslepovaná slátanina, snažící se o zvraty, které jsou pro změnu zase ale totálně předvídatelné a tuctové, o závěru pak ani nemluvě, to je už docela slušné céčko. Ještě horší dojem tu ovšem budí herecký výkon Cole Hausera v ústřední roli, který mi dřív nějak zásadně nevadil, co ovšem předvádí za toporné herectví zde, tak to nevím, jestli byl nasranej, že v něčem takovým musí hrát a tak se mstí, nebo byl po celou dobu totálně sjetej, čemuž by odpovídal jeho tupý výraz, a nebo je vážně takový netalentovaný dřevák, působil tu každopádně pro celý film fakt destruktivním dojmem odpadového (ne)herce. A co se týče Mela Gibsona, tak jeho účast by se zde dala shrnout do čtyř minut, ve kterých je nicméně výraznější než zbytek osazenstva dohromady a popravdě opět nechápu, proč se něčeho takového zúčastnil, jelikož to ale není poprvé, tak se mu asi zvedly alimenty, no. Jinak bych se zde mohl ještě blíže vyjádřit k akci, když tedy mělo jít o akční thriller 8D, tak té není jednak moc, a jednak zpracování i toho mála, o co se tu tvůrci pokusili, odpovídá kvalitě zbytku filmu, takže dokonalá bída, přestřelky jsou trapné, souboje nepřehledné, a nic jiného už nenabízejí. O další filmových aspektech, jako je atmosféra, napětí, či emoce, tu pak žádné teorie rozvíjet nemohu, jelikož nic z toho se tu nevyskytuje, tudíž závěrem mohu jen zopakovat a konstatovat, že je to fakt laciná, hloupá a nudná podívaná, která nestojí ani z jediného důvodu za pozornost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl původně oznámen v září 2014 s tím, že natáčení proběhne v létě 2015. Režisér Daniel Adams se později věnoval jinému projektu (An L.A. Minute, 2018) a tento byl odložen. V srpnu 2019 bylo oznámeno, že natáčení filmu začne v listopadu toho roku a v hlavních rolích se představí Morgan Freeman a Frank Grillo. K natáčení nakonec nedošlo a oba z projektu odstoupili. V říjnu 2020 bylo oznámeno, že film podle Adamsova scénáře natočí režisér Mark Neveldine s Colem Hauserem a Melem Gibsonem v hlavních rolích. Film byl natočen v prosinci 2020 v Portoriku. (WernerDMZ)

Reklama

Reklama