Reklama

Reklama

Drone

Trailer

Neil Wistin (Sean Bean) je súkromný dodávateľ dronov a poskytovateľ ich rozmanitých služieb. V pracovné dni vysiela drony na tajné misie okolo sveta a neskôr sa vracia domov k rodinnému životu na predmestí. Manželka Ellen a syn Shane nemajú o jeho práci ani tušenia, až kým sa u nich doma nezjaví nepozvaný hosť – tajomný pakistanský podnikateľ Imir Shaw (Patrick Sabongui), ktorý je presvedčený, že Neil je zodpovedný za smrť jeho rodiny. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (22)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Každý konflikt má dvě strany, to je jasné. Válka s terorismem je toho také důkazem. Nemůžeme se prostě spolehnout na to, že budou trpět nevinní jen na jedné straně. Ne, budou trpět na obou. Tenhle snímek se to snaží ukázat v takovém lehčím thrillerovém tempu, které není pořádně vyhroceno, snad až ke konci. Ale za mě průměr. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Možná to mohlo mít větší spád, ale myšlenka byla docela dobrá. Chlapík co sedí v kanclu, pilotuje bezpilotní letoun, zaměřuje a hází bomby dle rozkazu. Samozřejmě, že obětmi jsou nejen cíle vojenské, ale občas i náhodní civilisté. Únik dat způsobí to, že se u něj doma objeví chlapík, jemuž vlastně zabil ženu a dceru v Pákistánu. No a celé se to zauzlí. Film je jen podnět k zamyšlení, že život není černá a bílá, ale spousta odstínů šedi. 60% ()

Reklama

Garch 

všechny recenze uživatele

V krátké době druhý film, který se zabývá lidmi, kteří "hrají videohry v reálu". To, co může na někoho působit jako překombinované mi naopak přijde reálné "nedokonalostí" scénáře. Absenci provařených hvězd také vítám. ...PS: Jak vidím, hodnotím proti většině. No, co naděláme. Kdybych věděl dopředu, že to natočil tento režisér, který předtím napáchal příšerné filmy, nebo četl zdejší recenze, tak bych se na Drone asi taky díval s velkým despektem. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde Bean prežije, nestoja za veľa. Čakal som nejakú nervy drásajúcu akčno-špionážnu podívanú, kde budu lietať časti tiel talibáncov. Čo som videl? Rodinnú drámu, kde všetci riešia svoje vnútorné a medzivzťahové problémy, s dobrým úvodom a jedným infiltrovaným kozojebom, čo ich tam dusí svojimi rečami. Našťastie to nemalo dve hodiny. 2 z 5 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sean Bean je tatík od rodiny a pilot dronu, který od počítače střílí teroristy v Pakistánu, prodává loď a jednou ji přijde koupit jeden Pakistánec. Když se zabíjejí teroristi tak to vypadá jako laciné béčko, když se řeší rodina tak průměrné drama a když se řeší neznámý host, tak je to psychothriller, který je zajímavý námětem. Ještě že ten Bean hraje radost pohledět, jinak by tahle kanadská intelektuální kritika amerického boje proti terorismu nebyla snad ani za jednu hvězdu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama