Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dick dostane přátelskou radu, aby si užíval života, ale okamžitě ji ignoruje. Rachel se dozví informace o minulosti své mámy. (Netflix)

Recenze (7)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle typ dílů moc nemusím. Po celém together udělali zase separate. To ve vlaku bylo ale dobré. Věc s Donnou byla trochu horší. Těžko se asi pochopí, když si zvolili jinou cestu a přístup. Ale tak, pomohla, takže k něčemu dobrá byla...Ale to Rachel. Takže už to "kdo jsem" tuší všichni. Ups... ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze by se nam ten pribeh i nekam posunul? Na to, ze jde o osmy dil, nic moc teda. A proc tam byla ta cela sekvence ve vlaku? Nemohli scenariste vymyslet lepsi zpusob, jak do pribehu zapasovat nejakou akci? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Věta „I wonder what the penguin's doing right now,“ kterou pronese Dick (Brenton Thwaites), je odkazem na Tučňáka, jednoho z komiksových nepřátel Batmana. (NiWi)
  • V epizodě Donna několikrát zopakuje Dickovi, že je starší, chytřejší a krásnější než on. Ve skutečnosti je její představitelka Conor Leslie o dva roky mladší, než Brenton Thwaites, představitel Dicka Graysona. (NiWi)
  • Díl se přímo hemží odkazy na Batmana. Poprvé v sérii zazní zmínka o Justice League, Donna Troy (Conor Leslie) pak mluví o „Dianě“, čímž myslí Wonder Woman. Kromě těchto jmen se také mluví o Jokerovi, úhlavním nepříteli Batmana. (NiWi)

Reklama

Reklama