foto

Brenton Thwaites

  • nar. 10.8.1989 (28 let)
    Cairns, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brenton Thwaites se narodil dne desátého srpna roku 1989 v Cairns v Queensland v Austrálii rodičům Peterovi a Fioně. Je to australský herec a komik. Vystudoval na Cairns State High School ve Far North Queensland a obor herectví na Queensland University of Technology (zkráceně QUT), kde promoval v roce 2010.

Svou kariéru začal krátce po vystudování QUT a to ve svém filmovém debutu ve snímku Charge Over You a jednom z epizod seriálu Sea Patrol. Mimo to, že se objevil dokonce i v soap opera Home and Away, kde ztvárnil Stu Hendersona, ho v témže roce kontaktovala Fox8, aby si zahrál v drama SLiDE, s čímž vřele souhlasil.

V roce 2012 si zahrál v remaku oblíbeného kultovního filmu The Blue Lagoon nově přejmenovaného v nové verzi na Blue Lagoon: The Awakening. Jeho nejznámější role přišly až roku 2014, kdy byl obsazen po boku famózní Angeliny Jolie do hollywoodského megafilmu Maleficent, kde zpodobnil prince Philipa a do amerického snímku The Giver, kde ztvárnil hlavní postavu Jonase a zahrál si tak vedle slavných jmen jako Jeff Bridges nebo Meryl Streep.

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Entry Level
Ghosts of War
Office Uprising
2017 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2016 Bohové Egypta
2015 Ruben Guthrie
2014 Dárce
Ride
Signál z neznáma
Syn zmaru
Zloba - Královna černé magie
2013 Oculus
2012 Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
Save Your Legs!

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2014 That Sugar Film

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace