Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Pierce je slavná lifestylová moderátorka, připodobňovaná ke slavné Oprah. Ryan už spoustu let neviděla své kamarádky, a tak se rozhodne pozvat je na dámskou jízdu v podobě výletu na hudební festival Essence v New Orleans. Těmito kámoškami jsou Sasha, bývalá novinářka z časopisu Time, která nyní vlastní bulvární časopis, ale finančně na tom není moc dobře. Další členkou je Lisa, zdravotní sestra a věčně upjatá matka, která od rozvodu neměla muže. A Dina, což je velice rázná a impulzivní žena, která miluje večírky a kterou právě vyhodili z práce, protože zmlátila kolegu, který jí omylem snědl jídlo. Všechny čtyři kamarádky si říkají Hedvábničky. Krátce po příjezdu do hotelu Sasha obdrží fotografii, na které Ryanin manžel Stewart líbá jinou ženu. Kamarádky to Ryan oznámí, ale ta připouští, že si je situace vědoma, a řekne ostatním, že se Stewartem chodí na terapie, kde řeší jeho nevěru. (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (34)

Marze 

všechny recenze uživatele

Čtyři dlouholeté kamarádky vyrazí na festival do New Orleans. V tomto černošském filmu o tom, jaké to je být černoškou, o přátelství a radosti najdeme mnoho tance, drinků a romantiky. Asi třikrát jsem se zasmál, párkrát podprahový úsměv. Dávám 50% procent za průměrný film, který si asi oblíbí spíše ženy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade je aj tých 47% príliš. Niečo tak hlúpe som už strašne dlho nevidel. Toto bolo proste zlé, ešte ja na pomery amerických party-komédií. Štvorica obmedzených žien sa vyberie pripomenúť si staré časy, no svojou falošnosťou si dokázali uchrániť svoje osobnosti. Jediným úprimným momentom celého filmu bola tá hádka vo vestibule hotela, kedy si dievčence aspoň konečne vykričali čo si aj tak po celý ten čas myslia jedna o druhej. Mimochodom, to bola asi jediná dobrá scéna celého tohto prepadáku. Takže moja 1* ide jedine tak za toto. Inak, naozaj hrôza - od scenáru, cez postavy až po povrchné dialógy. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Ako Girls Trip začal, započali aj moje obavy, že sa bude jednať o ďalší prúser typu á la Rough Night. Na moje potešenie nebolo tomu tak. Dve hodiny, nech akokoľvek neopodstatnené boli, boli naplnené vtipnými situáciami, klasicky nechutnými, a samozrejme gýčovými filmovými situáciami hlavne v treťom akte. Hlavné kvarteto je zábavné, role im pasujú perfektne, a čo je azda najhlavnejšie bol som investovaný do ich (predvídateľného) vývoja naprieč filmom. Girls Trip je neškodná zábava, ktorá len trvá dlhšie než by sa patrilo; inak spokojnosť od filmu od ktorého som nič nečakal. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

70% ... Vskutku vydarená čierna ženská emancipovaná komédia. Tiffany Haddish kraľovala v kvartete kamarátiek. "You gotta do it like a Brazilian wax. Just yank everything out at once. Now, she gonna feel like her uterus is on the paper and she's gonna scream, but it's way better than waterboarding the bitch." ()

fiLLthe3DD odpad!

všechny recenze uživatele

Celé mi to dosti připomínalo filmový Sex ve městě - akorát s černoškami v hlavních rolích, jejichž přeafektované herecké projevy a rádoby vtipné přisprostlé hlášky byly natolik otravné, že ze snímku učinily nekoukatelnou hrůzu... Odpad! dávám jen výjimečně, ale tento film mě od začátku do konce s*al takovým způsobem, že jej s potěšením udělím :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Prvý film produkovaný, napísaný, režírovaný a hraný Afroameričanmi, ktorý zarobil viac ako 100 miliónov amerických dolárov. (dwdb)
  • Film bol poslaný do kín pod menom "Southern Essence". (dwdb)

Reklama

Reklama