Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

BMW12 

všechny recenze uživatele

To byla mizérie. Pro mě velké zklamání. Dostali jsme 100x ohraný příběh. Jako když se u komedie ani jednou nezasmějete, tak je asi někde problém. Jinak na Scarlett Johansson už jsem si asi zvykl jako na akční hrdinku, protože do této komediální role mi vůbec nesedla. Navíc ten její krátký sestřih... ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Tak úplně blbé to nebylo, ale úplná oddychovka taky ne - humor byl místy hodně černý a drsný, chvílemi jsem nevěděla, zda se mám smát nebo nasadit vyděšený výraz (smrt striptéra a vše, co se s jeho tělem dělo poté). Postava Ilany Glazer mi přišla poněkud do počtu, stejně jako Zöe Kravitz, která si ale aspoň vysloužila místo v týmu svou aférkou se "sexy sousedy". Vztah mezi děvčaty byl hodně o Scarlett a Jillian Bell, Kate McKinnon mne hodně bavila a její postava mi z těch všech přišla nejnormálnější, i když se chovala nejulítleji. Zajímalo by mne, zda v reálu američtí voliči volí do senátu na základě toho, že někdo odpravil padoucha. A co se konce týče - že by zadělávka na 2. díl? ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

V poslední době se s těmihle trapnějšími americkými komediemi roztrhnul pytel. Nejdřív Pobřežní hlídka, teď Holky na tahu... Oba filmy spolu mají mnohé společné. Život vám nezmění a navíc obsahují klasické nechutné vtipy. Kolikrát si říkám, proč herci - jako v tomto případě třeba Scarlett Johansson - co jsou úspěšní, přijímají role v takových filmech. Fakt je ten projekt zaujme nebo jde o peníze? To se asi nedozvíme. Nicméně byť se jedná o takovou filmovou blbost, která je spíše cílená na ženy, koukat se na to dalo. Dokonce jsem se i párkrát zasmála, hlavně teda během scén s mou milovanou Kate McKinnon, která zde byla skvělá a její miloučký australský přízvuk se mi moc líbil. K Holkám na tahu se asi už nevrátím, ale je to podívaná, na kterou se dá kouknout během nudnějšího odpoledne nebo, příhodně, během dámské rozlučky se svobodou. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Pět bukvic, s čelem se Scarletkou, si jdou užít rozlučku se svobodu. Na takové párty nesmí chybět - striptér, drogy, chlast, penisovej dort, sex a spoustu vulgarismů. No, jen takhle se kurva pozná, kvalitní americká komedie, pro ženy před středním věkem. Rough Night, má svůj osobitý specifický humor, který hlavně má pobavit pipky. Hele, nejsem sexistické prase, že mám problém, když ženský vedou za celý film, ale odkdy se nějaké podobné taškařice podařila, aspoň na průměr? Tenhle smrad z píč, dokážete vycítit už z traileru. A taky už rovnou, dokážu vyměřit, o čem bude zápletka. Děj je prakticky nulový a slabý. Koukáme jen na to, že pár ženských, si chtějí povyrazit na víkend, a u rozlučky se svobodou, tlustá svině skočí na striptéra, který se mrdne do hlavy, a otřesem mu to vypne mozek. A teď po něm musí uklidnit stopy, rovnou celou mrtvolu. A to je vše, zápletky tu vůbec neexistují. Vtipný to není vůbec. Neříkám, že by jste u toho neměli záchvaty smíchu, ale obvykle jde jen o improvizované vtipy. Chemie mezi ženskými, vůbec nefunguje a zdá se mi, že Scarlett tam byla jen jako lákadlo, protože se mi zdá, jakoby tam ani nebyla. Na to, že se ve filmu ukazuje sex, tak neuvidíme ani jednu bradavku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nepoučil a vyhlídl si film s mou oblíbenou Kate McKinnon, ale Zoë Kravitz to vždycky vyváží. Nuže, dle očekávání jsem dostal veleprůměrnou babskou komedii, která bohužel vyznívá stejně jako v traileru, kde vtipy nefungují a všemožné výjevy Kate a Jillian znervozňují už od prvního setkání s její postavu. U Scarlett se pořád nemůžu rozhodnout, jestli mě spíš v celém filmu otravovala nebo měla prostě hroznou roli, ale spíš šlo o jednotlivé situace, rozhodně ale film netáhne tak, jak se asi očekávalo. Otázkou tedy zůstává, proč jsem na to vlastně koukal, ale tak nějak toužebně jsem doufal, že se alespoň semtam zasměju (jeden cissexual je ale málo). PS : navzdory všemu mě potitulkovka vázně ohromila a docela jsem zíral. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama