Reklama

Reklama

Ozark - Season 1

(série)
USA, 2017, 9 h 58 min (Minutáž: 52–80 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. (Netflix)

Recenze (34)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozark jsem zkusil už loni na jaře, aby jej nakonec předběhl fenomén La Casa De Papel, který byl momentálně na výsluní. Ovšem po nedávných zkušenostech s Breaking Bad i Narcos jsem dal na doporučení a k vážné roli mého oblíbence Jasona Batemana se vrátil a už teď vím, že se od něj jen tak neodtrhnu. Takhle pochmurný a přitom poutavý seriál by si zasloužil mnohem vyšší čísla i pozornost. Ještě že disponuje alespoň i češtinou a dostane se tím u nás do většího povědomí. [viděno na Netflixu] ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aktuálně je to tady na ČSFD 450. nejoblíbenější seriál a to by asi tak odpovídalo, můžu to mít zhruba stejně. Samozřejmě kecám. Prostě to ani náhodou nezacloumalo mojí seriálovou TOP 10, ani mě to nijak neoslnilo. Jsem velkej skeptik ohledně té podstaty, kterou je tady praní špinavých peněz. Vím o tom velký kulový, ale něco mi říká, že takhle jednoduchý to nebude- koberců jak pro 50 fotbalových hřišť do jediné hospody atp. Navíc nejde o to, jak co nejvíc utratit, ale jak co nejvíc vydělat. Takže ne tuny koberců, ale tisíce neexistujících turistů, kteří by tam všechny ty prachy navozili. A pak jsou tu ty zástupy všemožných sociopatů, kteří už mě začínají v americké seriálové produkci lehce unavovat. Jsem z toho tak zblblej, že pak vidím něco odjinud a pořád jen čekám, kdy dojde na kvéry a ustřelený palice. Ozark je rádobydrsná podívaná, ale já to tomuhle seroši nevěřím. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavný seriál. Nerozumiem, prečo tam hľadať niečo viac, už vôbec mi uniká, čo tam poniektorí našli. Nič také. Všetko sa to začalo chytľavou zápletkou, čo bude ďalej, záleží na nápadoch (fantázia by bolo prisilné slovo) a remeselnej zručnosti zúčastnených. Zatiaľ zruční sú, hlavne ten záver sa im podaril - jediným výstrelom vyhnal z mojej hlavy myšlienky, že do druhej série možno ani ísť nemusím. Budem musieť... sviniari! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tá stopáž mohla byť menšia. Ale aj tak ozark je kvalitný serialovy snímok. Mraziva atmosféra a skvela hudba. Taktiež skvelý hlavný herec Jason Bateman ktorý to tu celé ťahá. Je vidieť že vie aj okrem komédii, zahrať vážne. Hlavne to prostredie okolo jazera bolo výborne. Dejovo to ale bolo slabšie a viac dať nemôžem. 3* ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlouho jsem tenhle seroš odkládala až jsem se do něj nakonec úplně zblbla. Je to tak šílený příběh jedné naprosto normální obyčejné středostavovské rodiny se dvěma dětmi, která kvůli penězům kývne na lukrativní praní peněz mexickému kartelu až se z toho nakonec můžou všichni pos*at. Ovšem tím to nekončí ba naopak všechno teprve začíná ...Za mě 100% ()

Galerie (186)

Reklama

Reklama