Reklama

Reklama

Zlatá hokejka 2017

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2017, 85 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Jakub Kohák (moderátor), Václav Kopta (moderátor), Miroslav Žbirka, Emma Smetana, David Pastrňák

Obsahy(1)

Anketa Zlatá hokejka 2017 letos vyhlásí svého 49. vítěze. Přímý přenos galavečera proběhne poprvé z pražského Fora Karlín. A jako každý rok, ani letos nebudou chybět největší hvězdy a osobnosti českého hokeje z Evropy, KHL i zámořské NHL. Přítomni budou rovněž hokejoví odborníci, trenéři a novináři, včetně VIP hostů. Slavnostním večerem provedou Jakub Kohák a Václav Kopta. Hudební část bude v rukou M. Žbirky a E. Smetany, taneční scénickou akci připraví Jana Burkiewicz a její tým. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to jen kvůli těm dvěma, kteří to uváděli. Hokej jde podobně jako fotbal tak trochu mimo mne a i když se i ve mně v době mistrovství také objeví radost z fandění našim borcům, nijak tyto sporty nevyhledávám. Tyhle pořady jako Sportovci roku, Zlatá hokejka atd.. jsou pořady pro užší skupinku lidí a pokud se daným odvětvím nezabýváte nebo tam nemáte nominovaného toho svého borce či borkyni jsou to pořady často velmi nezáživné. Tím hlavním, kdo drží úroveň celé akceje pak moderátor. To on rozhoduje zda i nezáživná věc zajiskří vtipem, nebo se jen potvrdí navíc trapnými hláškami od mikrofonu... Hrůzným případem těchto galavečerů je moderatizátor Bouček. Moderuje skoro vše, stále stejně a je sterilní jako septonex. Nasadit Koháka s Koptou byla odvážná, ale dobrá volba. Tito dva herci a v poslední době i ,,baviči'' působili vtipně už jen svým vzezřením díky rozdílné výšce obou pánů. Vtipy byly tu horší, tu lepší, rozhodně se jednalo o nadprůměr a bylo to vidět i na publiku, které se jindy většinou nesměje... Je to hlavně Kohákovou pohotovostí, kterou mám rád. Jen se bojím aby se z těch dvou nestala brzy obehraná parta, kterou nepůjde ani cítit. Ale nebýt jich asi bych to nedokoukal! Tři suspenzory Harapese! * * * ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to, len aby som zistil kto vyhraje. Čo sa týka doprovodného programu, klasika - trápne, toporné, nezábavné. Je, ale pravda, že tu to moderátori povýšili o stupienok viacej. Niekedy som sa doslova hanbil za nich. ()

Reklama

Reklama