Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Netflixu to celkem vyšlo. Taková snadno zapomenutá jednohubka, vcelku pohodová a příjemná, ne úplně veselá, ale občas se člověk usměje. Hrátky s časem jsou zakomponované celkem dobře a pochopitelně, ubíhá to a Daddario je silně kopulovatelné děvče. Takže film jako takový za 3*. Strhnu ale jednu hvězdičku za neuvěřitelně otravného a na nervy lezoucího DeVinea. Jeho neustálé přehrávání, pitvoření a xichtění mi kazilo celý film. V životě už toho herce nechci vidět! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

No to mi pokakejte nohu. Rekl sem si, ze si pustim jenom pet minut a zase to vypnu. Jenomze me to zaujalo a pres osobu mnou nenavideneho Devlina jsem se dostal na konec. Ona je to pratele prijemna, vtipna romanticka jednohubka, ktera vas okamzite donuti googlovat, kdo je to Shelley Hennig a proc ji milujete. Utikejte na Netflix, v tomle zanru najit nadprumer je skoro az zazrak. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Noah (Adam Devine) stráví skvělou první noc s Avery (Alexandra Daddario). Je to dívka snů, ale je přeřazen do kategorie "kamarád". Další tři roky přemýšlí, v čem šlápl na minu. Najednou má nečekanou příležitost cestovat zpět v čase...Od první minuty mi bylo jasné, že tuto předvídatelnou romantickou komedie režisér Noah neuchopil moc šťastně. Největší problém vidím, že mi oba byli velmi nesympatičtí a jiskření mezi nimi bylo téměř nulové. Hudba je ve filmu určena spíše pro teenagery. Celkově jde o vyjádření romantické představy o osudu. Není to nic co by jste už neviděli, ale na jednu noc to pobaví. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie. Nebyla příliš originální, ale vůbec mi to nevadilo. Vypnul jsem, nelámal si hlavu s logikou cestování v čase a krásně to plynulo. Ideální volba pro večer s partnerem - nebylo tam nic trapného, vulgárního či oplzlého, jak to u podobných komedií bývá. Mám rád myšlenky o co by kdyby a efektu motýlích křídel - a kupodivu to funguje i v takto neškodné komediální formě. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno