Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na čosi jednoduché, nenáročné, pri čom si váš mozog zaručene oddýchne a nebudú vám prekážať ani ohrané klišé? V tom prípade fajn. Na nedeľné popoludnie ide o film ako vyšitý. Pokiaľ ale túžite po výnimočnej komédii, množstve zábavy, hlbokej romantickej story, vedzte, že nič také sa nedostaví. 5/10 ()

Reklama

mikexcbig 

všechny recenze uživatele

Zas raz cestovanie v čase? Zas raz v romantickej komédií? Zachránila to Saša, hviezda mokrých snov? Sama o sebe nie, no film má rýchly spád, minimum hluchých miest a dokonca aj morálne ponaučenie, ktoré znie... SPOILER ALERT! - Keď ťa nechce, naraz si jej kamarátku! - Štyri hviezdy sotva, ale za posledný rok som videl príliš veľa a oveľa horších komédií, takže k hodnoteniu pridávam bodík z milosti. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měla cítit provinile, protože sice ohrané, ale stále bavící cestování v čase nebylo špatné. Ale, to ale tkví v hlavním herci celé romkom Adamovi DeVine. Ať mně jeho fanynky prominou, ale mně tady nesednul, prostě mně byl nesympatický a to pak nejsem soudná hodnotit jako ostatní. Sorry.... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nesympatický a uječený hlavní hrdina, který vždy řekne víc, než by měl, balí v časové smyčce nejatraktivnější béčkovou herečku dneška, a já mu navzdory všem očividným indiciím začínám po chvíli fandit. Jednak je to asi dáno tím, že při přenášení mého šarmu na zástupce opačného pohlaví jsem sám zralý na nespočet resetujících opatření, jednak ale i tím, že koncept spirály je stále ještě docela osvěžující a tvůrci ho dokáží docela sympaticky vytěžit. Je to sice pořád mnohem víc pro puberťáky a na vypnutí mozku, než aby to dokázalo přinést hodnotné morální prozření ve stylu Na hromnice o den více, ale pro absenci jakýchkoli vyloženě trapných scén a vulgarit a pro snahu nezůstat u únavné repetitivnosti proti tomu nemůžu nic dramatického namítat. A navíc pozor, v pěkně rozvinuté vedlejší roli tu září Shelley Hennig, která Alexandře možná i ukradla korunku za nejpřirozenější sexappeal. 65% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama