Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva seria  bola skvostna, v druhej mi uz par veci vadilo, aj ked hodnotenie si to u mna udrzalo. Ako celok ma to stale bavi, ale uz citit jemne problemy. Niektore tie rozhodnutia su uz fakt cez hranu a tie osobne problemy medzi "mestami" su az smiesne. Nairobi vs Berlin, Helsinky vs spanok, Denver vs Moskva, Tokio a Rio su sami o sebe mimo :). Laska a sex vo filmoch a serialoch je len na to aby sposobovali zvraty a natahovacky jednotlivych casti. Tu sa to prejavuje na plnej ciare. Postava komisarky ma dost sklamala, lebo necakal som taku amatercinu z jej strany. Inak ako vravim vyssie, je to stale zabavne, nebojim sa ist do tretej serie, ale snad budu mat ti vychodoeuropania aj nieco ine na robote ako byt za hromotlkov. Take povsimnutie na zaver. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když bychom brali, že seriál má pouze původně plánovaný 2 série bez dalších 3, které vznikly pod Netflixem, tak jde o skvělý seriál. Závěrečné dva díly perfektní. A poslední scéna krásně zacyklí vztah Profesora s Murillovou... moc pěkný ( to s tou baterkou se tvůrcům povedlo ). Nejlepší postava Berlín, ten mě naprosto dostal. 7,5/10 ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série není ani o kapičku horší, než ta první, ba naopak. Situace se vyostřuje, Profesorovi hoří koudel u zadku čím dál víc, nepředvídatelnost děje se hlásí o slovo, vztahy se osvětlují a jde i o životy. Druhá série tak moc šlape té první na paty a předhání se s ní, že už je od sebe ani moc nedokážu kvalitativně rozlišit. Jen mi řekněte, jak tohle může mít další dvěsérie o loupeži. Uvidíme. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série poněkud zchladila mé nadšení z první řady. Scénárista musel tak, jak se blížilo finále loupeže, chtě nechtě začít vysvětlovat a taky přitvrdit ve všech atrakcích, takže tam, kde v první sérii šlo o hru s očekáváními diváka, tady už jsme svědkem twistů, akrobatických výkonů a chování, které má jen velmi málo společného s racionalitou. Některé akce můžete akceptovat jen s obří dávkou nadhledu, viz šílená motorkářská eskapáda Tokio. Je to zkrátka přepálené a taky mi začala vadit ideologie ovlivněná radikálními levicovými hnutími Podemos a Syriza. Pokud v první sérii zločinci hráli s novináři hru na boj proti systému, dalo se to akceptovat právě jako falešná hra, ale v druhé sérii tomu věří i strůjce operace a daří se mu přesvědčit i své okolí. To, co provedli tvůrci seriálu s postavou komisařky, je na pár facek. Pořád zbývá skupina atraktivních a skvěle zahraných charakterů, kvůli kterým stojí za to setrvat s gangstery až do konce loupeže, i tady se dají najít mnohé lahůdkové scény i některé psychologicky zajímavé momenty, ale na víc než tři hvězdičky a 60 % celkového dojmu to nevytáhnu. To, co mi naservírovali tvůrci ve 2. řady, mě varuje v pokusu pokračovat v dalších sériích... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třebaže jsem musel na svém druhém profilu v průběhu druhého partu udělit několikrát jen čtyři hvězdy, celkový dojem i pro tentokrát padá na plný počet. Vracíme se přesně tam, kde první řada skončila, věci se začínají ve velkém komplikovat, pár Profesorových těsných úskoků před zákonem už trochu drhne, jinak ale stále jedete bez přestání s maximální zvědavostí, jak to všechno skončí. S neustálou myšlenkou na to, že se seriál měl poslední epizodou této série definitivně uzavřít, je třeba říct, že se všechno vyvedlo zakončit dokonale a u posledních minut 9. dílu mi opravdu zářily oči. Zkrátka geniální španělský počin. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama