Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* nedávno jsem po letech zkouknul osmdesátkovou klasiku Přes palubu a překvapilo mě, že byl natočen remake a tak jsem neodolal, abych tyto dva kousky neporovnal. Původní verze se nezapře svou originalitou a kvalitními hereckými výkony Goldie Hawn a Kurt Russella. Nostalgie je silnější než naivní hollywoodský příběh, ale co by člověk chtěl od romantické komedie a kdysi by to byly jasné 4 hvězdičky - dnes jen silnější tři. Remake chtěli autoři osvěžit přece jen nějakou změnou, a tak vyměnily hlavní role aspoň genderově, a tím pádem se to projevilo i na vedlejších postavách. Neříkám, že bych se nebavil, ale vliv původní verze je cítit a tentokrát to působilo ještě víc naivněji. Tři hvězdičky dát nechci, abych rozlišil kvalitativně oba filmy, ale i moje 2 silnější hvězdičky jsou ještě slušné hodnocení. Jestli se Vám bude líbit víc to a nebo ono, bude záležet jen na Vás, ale pobavit by mohly obojí. pokud si chcete u filmu odpočinout po náročném dni a přijít na jiné myšlenky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nevyhnu srovnávání s původním filmem, I když se nejedné o remake, jako spíše o pokračování, vzhledem k tomu, že tam jsou odkazy na původní film, ale vyhnout se tomu nejde. Čekala jsem něco na stejný způsob, ale většina byla jako přes kopírák, skoro nic originálního, vše se inspirovalo původním filmem, to mě asi mrzelo nejvíce. Dvojice Anna a Eugenio bylo skvělé, nejdříve se mi k sobě nehodili, ale postupem času jsem si na ně zvykla. Za celý film jsem se srdečně zasmála tak dvakrát, jinak to bylo pouze občasné pousmání nebo se mnou hláška či scéna ani nehli. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - Annu Faris bude mít většina zafixována z přelomu milénia z parodií Děsnej biják, stejně tak já. Zde je o 18 let starší a v podstatě se její herecký projev nezměnil, což vlastně nevadí. Overboard, jenž český volný překlad Manžel na zkoušku :-), je celkem pohodová komedie, kterou zaplácnete 2 hodiny, pokud nechcete moc přemýšlet. CZ dabing v pohodě, takže film splnil to, co se od takového žánru očekává. Za mě kvalitní 3 hvězdy. 67% (with J.) ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, já tyhle filmy prostě můžu. Jasně, od prvního momentu víte, s naprostou přesností, jak to skončí. Ale co, občas je to potřeba. U sledování tohoto snímku jsem tak krásně vypnula a na necelé dvě hodinky na nic nemyslela a jen se vezla, usmívala se, radovala... :) Jsem holka, vole. Takže jo, za mě sakra jo. Navíc, děcka potřebují tátu! A ne že ne ;) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)

Reklama

Reklama