Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuba nemá klobásky, Eva s Tomášem nemají soukromí a Lucie se Soňou hledají staré časy. Ve škole se chystá benefiční akce. Kuba (M. Zeman) má prodávat klobásky, ale Standa (J. Hraběta) se nestačil zastavit v udírně, a tak nakoupí obyčejný salám. Před ostudou a Kubovými slzami ho může zachránit jen Červená karkulka. Eva (H. Vagnerová) je zamilovaná a ostatní mají starost, jestli není nemocná. Tomáš (J. Chromeček) je také šťastný. Před ostatními oba skrývají své city, jak to jen jde. Patrik (J. Prachař) s Kristýnou (K. Šildová) se rozhodnou zamilovanému páru pomoci a najdou jim hotel. Kdo ale nakonec zažije romantickou noc? (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Lucie (Lucie Benešová) se pohádá s Honzou (Igor Bareš) a ten se rozhodne spát na gauči. Eda (Ctirad Götz) se ve stejný den pohádá se Soňou (Nela Boudová) a jako útočiště si vybere rovněž gauč u Horáků v obýváku. Eda i Honza tedy společně spí vedle sebe na gauči, když přichází nic netušící Eva (Hana Vagnerová), která má domluvenou schůzku v obýváku s Tomášem (Jakub Chromeček). Jan se probouzí a šepotem, aby nevzbudil Edu, jí nabízí pomoc, protože Eva jako výmluvu tvrdí, že jí je zle. Následně Eva odchází a do obýváku přichází Tomáš. Ten si sundá triko a začne líbat ruku na gauči v domnění, že je Evy. V tu ránu se probouzí Eda, kterému ruka patří. Obě situace dělí jen pár vteřin, avšak v první scéně s Evou spal blíže ke dveřím Honza, ale ve druhé scéně s Tomášem spí blíže ke dveřím Eda. (SuprSkill)
  • V čase 33:31 říká školní psycholog (Jiří Bábek): „A kdyby náhodou, tak pamatuj na kudlanku nábožnou, jo? Ta svého partnera po sexu vždycky usmrtí.“ V čase 46:10, kdy Eda (Ctirad Götz) ve vzpomínce slyší větu psychologa, říká psycholog větu jinak: „A pamatuj na kudlanku nábožnou, ta po sexu svého partnera vždycky sní.“ Stejně změněnou větu slyší při představě i Jan (Igor Bareš), a to v čase 48:13. (David7)

Reklama

Reklama