foto

Jiří Bábek

  • nar. 1965
    Ostrava - Radvanice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2017 Milada
2016 Rudý kapitán
Teorie tygra
2013 Hořící keř (TV film)
2010 Muzika (studentský film)
Teremin (divadelní záznam)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 3 sezóny v pekle
Ať žijí rytíři!
2008 Bobule
Hlídač č. 47
2007 Muž a stín (TV film)
Na vlastní nebezpečí
Vratné lahve
2006 Swingtime (TV film)
To horké léto v Marienbadu (TV film)
2005 Příběhy obyčejného šílenství
Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Román pro ženy
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
Ta třetí (TV film)
2000 Kalná řeka
1999 Z pekla štěstí
1998 Múza
1993 Věčnost začíná tady
1990 Zvláštní bytosti
1989 Muka obraznosti
1986 I tobě se to může stát (TV film)
1985 Fontána pre Zuzanu
Pohlaď kočce uši

TV seriály

2018 Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Špína (E06)
Syn mého otce (E05)
Profesor T. (TV seriál)
Prostředník (E08)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Mordparta (TV seriál)
Klášter (S02E03)
Lom (S02E02)
Potomek (S02E01)
Polda (TV seriál)
Lovci pokladů (S02E03)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Slepý svědek (S02E01)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Vražedné esemesky (S01E12)
Rudyho má každý rád (TV seriál)
Kapr nebo králík (E06)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
Veliké bourání (1918) (E01)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Francouzská spojka (S02E17)
Pololetní odhalení (S02E16)
Splněná přání (S02E15)
další epizody (9)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Lechtivá (E04)
Koňak nebo whisky (E03)
Taky tě líbám (E02)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Balvan (E09)
Sladké neštěstí (E02)
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Přepadení (E06)
2009 Profesionálové (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Vojna (S01E12)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (5)
Comeback (TV seriál)
Koprovka (S01E22)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Mrtvý v hotelu (S01E04)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kostel (S05E01)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Věštba (S02E01)
Vetřelec (S01E22)
Kdo jinému jámu kopá... (S01E21)
2006 Horákovi (TV seriál)
Strýček z Ameriky (S01E14)
Génius (S01E09)
Dokonalý otec (S01E02)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zakázaná láska (S01E07)
Nejsem tady šťastná (S01E06)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1999 Oběti (TV seriál)
Přepadení (E01)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Kryštof - Atentát (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace