Reklama

Reklama

Chamraď

(festivalový název)
  • USA Lowlife (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jaké to je kráčet ve šlépějích El Santa v zemi, ve které vládnou zločinecké gangy obchodující s bílým masem a lidskými orgány? O tom něco ví El Monstruo, pokračovatel rodové linie wrestlerských lidových hrdinů bránících obyčejné Mexičany proti bezpráví. Ve skutečnosti má ale mnohem větší starost o to, aby jeho rod nezanikl a aby sám před sebou dost chabě omlouval svou nalomenou hrdost. V zašmodrchaném příběhu filmu Chamraď totiž nic není černobílé a strmá spirála násilí postupně požírá všechny, kdo se dostanou do jejího dosahu. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Z rádoby Tarantino filmů je tohle jeden z lepších, samozřejmě o horor se nejdná a ta nálepka tu je asi proto že se ve filmu párkrát mihne celkem výživný gore (např. perfektně ustřelená hlava brokovnicí). Humorný to moc neni, a když jo tak na velice suchý úrovni. Mohli z toho vytřískat mnohem víc, nicméně jsem to sledoval se zájmem neboť nikdy nebylo jasný jakým směrem se to vydá v příštích pár minutách. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně zvláštní film. Něco mezi černou komedií, akčním , dramatem a hororem. Je to takovej nesourodej mix ale ve výsledku ( aspoň na mě ) to funguje. Dokážu ale pochopit že tenhle mix žánrů nesedne každýmu. I já jsem se ze začátku ztrácel a přemýšlel jsem jestli film nevypnout. Snímek není vyprávěn chronologicky takže chvíli trvá než se člověk zorientuje co a jak a kdo s kým. Postupem času ale do sebe děj začíná zapadat a dává tak filmu ucelenou tvář. No jsem zvědavej s čím přijde Prows příště. Tohle mě celkem navnadilo ikdyž je stále co vypilovávat. Za mě to jsou silný 3 hvězdy. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Príbeh natočený v štýle Tarantinovej Pulp Fiction, rozdelený do niekoľkých epizód sa snaží kopírovať aj vyrozprávanie tej istej časti príbehu z viacerých uhlov pohľadu. Nestačí to však k tomu, aby vo Vás zanechal rovnaký dojem, aj keď je tam niekoľko veľmi dobrých pasáži, celkovo je však dej točiaci sa okolo obchodu s ľuďmi málo nápaditý a aj keď sa snaží túto vážnu tému občas okoreniť humorom nie každý to dokáže tak dobre ako samotný Quentin Tarantino. Niekomu sa film môže páčiť viac, u mňa však iba za 2 hviezdičky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

El Santo prošel úplně mimo mě, takže jsem tak půlku filmu moc nechápal, na co se to vlastně dívám. V tomto ohledu se následně sice nic moc nezměnilo, ale s nástupem hakenkreuzu se začalo aspoň něco dít a dostavil se i jakýs takýs vtip. Nicméně na grindhouse mi to přišlo málo přepálené i krvavé, ačkoliv musím uznat, že pokud na gore dojde, je to fajn. Čekal jsem ale víc. 40% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Střelený comptoňácký grindhouse, který splétá vážný lidský drama s gangster komedií, trochou temnot, tromácky napálenou krví a "elsantovským" mexploiťákem do toho, v pár osudech jaksi a la AMORES PERROS. Na to, jak to zní (a že rozpočet byl hodně low), LOWLIFE ve finále až podezřele funguje a snad mě i zaujal víc než nedávný CELL BLOCK 99. Vyplatí se trpělivost, určitě nečekejte akční smršť co byla trailer, pořádně se to rozjede až během úvodní konverzace se swastikou po držce někdy ve dvou třetinách stopáže - což je srandy moc. Byť ten hybrid nefunguje dokonale, celkem mě zajímá, co Prows spáchá ve větší produkci. [Otrlý divák 2018] ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama