Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (362)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Byl nechutná zrůda, která si zaslouží shnít v pekle. Film o něm je však jakoby bez emocí. Možná, protože není rozhodnuto, jestli se má soustředit na osobní nebo na „pracovní“ linku. Ani v jedné do toho tvůrci nejdou naplno. Osobní život je pár scén s milovanou dcerkou, podváděnou manželkou a milenkou – trofejí, kde však nečekejte nějakou spalující vášeň. Ti dva se prostě sešli a byli spolu, protože jim to vyhovovalo – ona měla pracháče (jejích pár slov o tom, jak si vážila, co dělá pro chudé je leda k smíchu, protože už se k tomu nikdy nevrátila a ani není vidět, že by to pro ni bylo jakkoliv důležité) – a on televizní hvězdičku, kterou se mohl chlubit, což však nezabraňovalo mít početný harém dalších, třeba i děvčátek ze slumu. ____  Pracovní linka je chaotická, předpokládá, že divák vše zná a film mu jen připomene pár zásadních momentů, takže jsem se nedozvěděla spoustu věcí, které byly jen nakousnuté, či předvedené jakoby flashbackem. Jo, a je tu pár scén hrůzyplného násilí, i na zvířatech. SHRNUTÍ: Zbytečná připomínka grázla. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Javier Bardem exceluje jako drogový král Pablo Escobar ve svižném a zábavném životopisu. Jeho jediným a dost zásadním problémem je, že vypráví stejný příběh jako seriál Narcos, jen se ho pokouší místo dvou sezón nacpat do dvou hodin. Kdo Narcos zná, najde tu jen nadprůměrné řemeslo a skvělé herce. Kdo ne, ten i strhující příběh jednoho magora, který díky koksu dokázal přepsat dějiny. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Aj napriek momentálne bežiacemu vysoko kvalitnému seriálu Narcos je Loving Pablo svižná i keď trochu skratkovitá podívaná ktorej kraľuje podľa očakávania skvele hnusný Bardem a už typicky dobrá Cruz s upozadeným agentom v úchylnom podaní Sarsgaarda vďaka ktorej si zapamätám najviac ako vlastne dopadol. Pár scén možno mohlo byť vyhrotenejších no aj tak je to dostatočne dobre natočené. O niečo diváckejšie spracovanie ako Del Torov Escobar: Paradise Lost. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Zde se přidám ke kolegovi Leftymu! Bardem excelent výkon a divím se, že mu do náruče nepadla zlatá soška?! Jeho skutečná žena Cruzová v roli novinářky Vallejové také dopadla obstojně. Příběh zajímavě zpracovanej, chvílemi i napínák jako prase, ovšem přišlo mi to hrozně rychlo utnutý i přes to, že to trvalo 2 hodiny... Nedotažený, nepropracovaný, šíleně neobjektivní - chybělo zde spousty informací a postav! Jsem zklamanej! Čekal jsem pecku a věřil aspoň v to, že nám závěrečnej kolotoč ukáže něco málo z autentických snímků hlavních postav, či třeba jen tu známou fotku zastřelenýho Escobara pod vysmátejma švestkama.... Ne, nic se nekonalo! Životopisná story tak věhlasnýho narkobarona musí holt vypadat jinak, i přes to, že Bardem dělal co mohl.... 60% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neviděli Narcos, může se Vám pravděpodobně zdát, že to není vůbec špatný a to především díky dvěma personám v hlavních rolích. Pokud se ale zajímáte o tohle téma a chtěli byste se něco dozvědět, určitě dejte přednost zmíněnému klenotu od Netflix v seriálovém formátu. Je povedenější ve všech směrech a především vykreslení atmosféry nejen v kolumbijských policejních složkách, ale taky v ulicích a životech běžných obyvatel je opravdu dechberoucí.Tento film bohužel nemá ani jednu ze zmíněných kvalit - 40%. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. září 2017 na Benátském FF. (Varan)
  • Odhaduje se, že příjmy Medellínského kartelu dosahovaly na vrcholu ročně kolem 23 miliard amerických dolarů. (krubi)

Reklama

Reklama