Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 11

Recenze (207)

simonman 

všechny recenze uživatele

Skupině zdejších přispěvatelů se podařilo odhalit, že v případě tohoto pořadu se jedná o pouhou rekonstrukci skutečných případů a tak zřejmě ze samé euforie a jistě oprávněné hrdosti na sebe sama, svorně osolili hodnocení větší než malou špetkou odpadů. Já si myslím, že jakožto rekonstrukce, je tenhle denní seriál dobrý a bez větších problémů sledovatelný. ()

Catr854 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že tento cyklus nebyl zpočátku myšlem jako komedie, ale tvůrci se překonali a komedie z toho opravdu vyšla a člověk se zdejším hereckým výkonům může od srdce zasmát. Jsou zde také úžasná “věrohodnost” a skvělé napínavé pasáže. Tento film je skvělé okénko do policejního života. Kam se hrabou Četnické humoresky! ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Určitě to není zlé jak zde někteří říkají. Ano všechno je to nahrané, některé věci se opakují a některé případy a reakce lidí jsou tak pitomé, až bych řekl, že se jedná o samotnou parodii. Třeba, když policistovi mladík tvrdí, že nemá doma zvíře a nakonec se přizná, že teda má psa a oni pak vstoupí k němu do bytu a policista řekne, že tam má misku a vodítko, že asi nějaké zvíře má. :D Ale to větší je to někdy zábava. Každopádně příjemně se u toho objedvá takže ty 2* si to určitě zasllouží. ()

M_Bery odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka mezi sračkami. Policie v ČR s tímhle ani nespolupracovala, a ani to nepodporovala, a ještě ke všemu tenhle seriál ani neodpovídá tomu, jak policie doopravdy zasahuje. Myslím si, že víc než TV pořad to je jedna velká lež a výsměch. Nejvíce mě však zarazilo, jak titulek hlásá: Skutečné příběhy, a policie v nasazení. A ani jedno z toho není pravda! Ještě ke všemu herci podávali ten nejstupidnější výkon co jsem kdy viděl. A to je jen střípek z toho co mi na tomhle odpadu vadí, a to že to nazývám odpad! je jen ta největší pochvala a polcta pro tenhle výplach... ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další rádoby "dokumentární" sračka z dílny TV Prima. Policajti nejsou praví, jak se pořad všem snaží namluvit, třeba pomocí popisku např. "Jarda Novotný, 10 let u policie". PČR se od nich oficiálně distancovala (lze to dohledat na webu PČR). Navíc dělat tam "zločince" je asi dobrá brigáda pro bezďáky, cigoše a další existence, Prima platí dvojku na ruku. P.S.: Po pěti letech jsem sebral odvahu a chvíli se na to zas díval. Bože, to je tak ukrutně tupý ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)

Reklama

Reklama