Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická americká průměrná komedie, která ničím nenadchne ani neurazí. Za nejlepšími vtipy rozhodně stojí úžasná Kate McKinnon, která svými hláškami a grimasy přináší do filmu opravdovou zábavu. Mila Kunis take nebyla nejhorší, ale spíše tam byla pro parádu a akci. Spojení Mily a Kate fungovalo parádně a klidně bych si dokázala představit pokračování, i když by se asi jednalo o stejný průměr jako tohle, tak by to byla stejná akční oddychovka na nudné odpoledne. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to za tři, ale hvězdu přihodím za Prahu. Negativa: je to zbytečně dlouhé a má víc než dost hluchých míst. Pozitiva: Naštěstí těch zhruba 60 % stopáže, což je pořád nadpoloviční většina, to výborně šlape, hlášky jsou husté, parodie na gymnastku Nadiu Comanecieuovou dokonalá (a ono se tam objeví víc narážek na jiné filmy / osobnosti - a to nejen na Snowdena/ situace / filmy / písničky / politiku / cirkus / plakáty...), není to až tak blbé, jak by člověk od filmu se dvěma bláznivýma holkama v hlavní roli čekal, akce je natočená velmi slušně a nepředvídatelně, že skutečně jsem se bavil a připomněl si staré, zlaté časy Jamese Bonda. Některé nápady (využití rtěnky na palec) nebo situace ("Cílem jsou dvě přitroublé Američanky) bych zařadil po bok toho nejlepšího, co v oblasti špionážní parodie vzniklo. Navíc Morgan mi trochu připomíná mou sestru Anitu, takže pro mne měl film ještě nečekaný druhý plán. Celkově až na ty zbytečné scény skvělá a nadprůměrná zábava. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Jako sranda to šlo, pokud film nebudete brát vážně. Jako smysl to nedává, ale Mila je dobrá ve všem. A ta paní ze SNL exceluje jako vždy. Jenom to sprosté vyjadřování mi přišlo až moc strojené. Nevadilo mi to, ale nebylo to přirozené. Taky by mě zajímalo, jak byl film ve světě úspěšný. Měl premiéru v srpnu 2018, na dvd půjde 30.1.2019 a já ho dnes viděla na jojcinema. Zajímavé... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to sialene dlhe a vystupy Kate McKinnon funguju asi v polovici pripadov. Inak mile zanrove prekvapenie. Najma kvoli cool akcnym scenam, milej brutalite a prekbapivej nekompromisnosti. Ak to neuvidite, nic nestane. A ak ano, tak vlastne tiez nie. Proste fajn zanrovka pre nenarocne (asi skor babske) publikum 6/10 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama