Reklama

Reklama

Pink: Funhouse

(koncert)
  • Velká Británie P!nk: Funhouse
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2009, 59 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

Koncert pop rockové hvězdy Pink byl součástí úspěšného světového turné Funhouse Tour v roce 2009, s nímž objela Evropu, Velkou Británii i Austrálii. A právě tam byl natočen záznam jejího živého koncertu, který měl u diváků i kritiky obrovský ohlas.  Pop rocková hvězda Pink se loni znovu vydala na koncertní turné s názvem Funhouse Tour a objela s ním Evropu, Velkou Británii i Austrálii. A právě tam byl natočen záznam jejího živého koncertu plného překvapení, který byl zčásti rocková show, zčásti kabaret a zčásti taneční párty. U diváků i kritiky měl obrovský ohlas a publikum v Kanadě a USA už se těší, že turné bude mít pokračování. „Jsem nadšená, že zase můžu živě vystupovat před publikem“ nechala se slyšet Pink, která na koncertní šňůře o dva roky dřív, jež trvala osm týdnů a zahrnovala 35 vystoupení, přilákala do hlediště více než 300 000 diváků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela mě šokovalo co tady píše uživatelka mellon.a, že prej Pink nechtějí na titulní strany, protože je málo sexy. A co je hodně sexy ? To jako máme nějakou celosvětou definici, podle který se určuje, který holky jsou sexy a který ne. Tak s tím ať jdou do hajzlu. Viděl jsem záznam na HBO, nejsem nějaký hudební znalec a už vůbec nevymetám koncerty slavnejch zpěváků a vlastně ani nepoznám jestli někdo umí nebo neumí zpívat a je mě to úplně jedno. Stačí mě, když mě ta písnička, hudba nebo melodie chytne a jsem spokojenej. A u Funhousu jsem byl velmi spokojenej. Funhouse na mě působil originálně, dovádivě a svěže. Umím si představit, že kdybych na tomhle byl živě, tak bych si zadováděl a o to přece jde ne ? Užít si všechno na max. Jo a říkal jsem, že holky co mají dobrou kondičku, umí roztančit davy, mají suprácký úsměv a dobře zpívaj jsou hodně sexy ? Uživatelka mellon.a píše, že neví, to já teda vím a klidně to napíšu, Pink je 100x víc sexy než ty zmalovaný nudle z titulních stránek časopisů. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

(Nakrátko střižený) „ďábel s ďáblem v těle“..... tak pro tuhle (vražednou) kombinaci jsem měl vždy slabost. Navíc to, jak poctivě dřela, aby se dostala „do formy“ (viz bonus „ze zákulisí“) dokážu já náležitě (d)ocenit. A že je málo sexy? Říká kdo?! Při jejím „lehce“ provokativním výstupu s „oživlým“ sofa na song „I touch myself“ nejeden chlap zatouží být tím párem „rekognoskujících“ rukou. Bez mučení přiznávám, tepovku jsem měl jak „70-ti letej“ důchodce těsně před infarktem (a to jí, 3x týdně, na cyclingu trénuju). A už vůbec nemluvím o faktu, jak to dotyčné zatraceně sluší s bušícími paličkami jako o závod v oblečku alá Fredy Mercury, při „Bohemian Rhapsody“. Tomu říkám kurva pocta. P.s. možná to nebude „váš šálek kávy“ (osobně dávám také přednost jiné „příchuti“) , ale jedno se musí Aleciii Beth Moore (resp. P!nk) nechat. Show tedy rozhodně (u)dělat umí. Ostatně není se co divit, ročník 79 byl zatraceně silnej :-) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

P!nk je moje nejoblíbenější zpěvačka už od doby, kdy jsem se o hudbu začal pořádně zajímat. Je pravda, že jsem se stal jejím fanouškem až od vydání desky I'm not dead (2006), ale miluju i její starší tvorbu. Pro mě má prostě vše, co má zpěvačka mít. Úžasný hlas, osobitý a upřímný projev, skvělé, chytlavé písničky, dělá přesně styl (pop-rock) podle mého gusta a i jako člověk mi je hrozně sympatická.. A show ? No tak to v neposlední řadě taky, vážně dechberoucí - na Funhouse Tour jsem v Praze sám byl a můžu Vám říct, vážně neuvěřitelný - ty akrobatický kousky, to provedení, bylo to dokonalé! Viset vzhůru nohama a zpívat ? Kolik hvězd tohle dokáže ? Tohle je podle mě vrchol, pro mě je Funhouse Tour ''ukázkový pop'', přesně takto se to má dělat! Ona prostě umí! Avšak, řekl bych, že je stejně tak trochu nedoceněná, protože to, co někdy předvádí je tak propracované, že by se jí mohla dávat větší pozornost. Ale netřeba psát víc.. Ať je v hitparádě první nebo padesátá - P!nk je pro mě opravdu number one! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se už dlouho nezasmál. Vůbec mainstream nesleduju a tak pro mne bluray s tímto koncertem byl výlet do neznáma. Velká "bigbítová" show, všichni rockeři (kytarista a bubeník) to fakt rozjížděli. Zbytek byly dílem bezpohlavní bytosti a dílem hráči interpreti vážné hudby. Pink naběhla každou chvíli v jiném oblečku a svaly jí hrály, moc jí to slušelo, i když je celkově o něco větší "kus" než je můj vkus...O hudbě těžko hovořit, každému se líbí něco jiného. Já bych to charakterizoval jako "rock pro třicetileté sekretářky", ale možná že jsem příliš příkrý. Nejlepším songem od Pink byla úvodní převzatá Highway to hell od ACDC. Zvuk 80% obraz 100% hudba 70% ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncert, co se týče show jaký sem měl kdy možnost navštívit a vidět na vlastní oči. V současné době královna popu...kde se na ni hrabe Madonna (na té sem byl taky a průměr je ještě dobré hodnocení). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Funhouse je pořádně bláznivý, stejně tak jako celá Pink. A když to svědčí jí, svědčilo to i jejímu albu. Výsledkem je tak velmi podařená směs songů, která nikoho rozhodně neurazí. A co se týká koncertů v rámci stejnojmenného turné, ukázalo se, že Pink na život prostě umít. Už jen ty její šílené akrobatistické kreace. ()

Bukk

všechny recenze uživatele

I když jsem tam nebyla, tak z vyprávění fanynky až za hrob jsem získala celkem jasnou představu. Po shlédnutí těch nemálo videí, které jsem jako správná kamarádka viděla a probírala, je to opravdu jedna z nedoceněných umělkyň, kterou si Amerika nechává odlákávat do zbytku světa a její show se liší tam a tady. Ten hlas je opravdu darem. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Celkom nedávno som počula sexicu Katy Perry na nejakom odovzdávaní cien spievať naživo a bolo to niečo strašné a nebolo to tak prvýkrát. Keď spieva naživo Pink, je to úplne iné kafe. Má čistý hlasový prejav, je živelná, neafektovaná a všetky jej pesničky sú skvelé, chytľavé, žasla som nad jej schopnosťou skĺbiť temperamentný pohyb na javisku a spev. Koncerty sú ukážkou dokonalosti speváka/speváčky a takou PINK rozhodne je. Klobúk dole, dievča. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Úvodem - přestože poslouchám Nightwish, Within Temptation nebo třeba Floydy, mám Pink rád. Jen se mi ještě nepodařilo pochopit, proč má - na rozdíl třeba od Lady Gaga, té nic jiného nezbývá - při kvalitě svého zpěvu i repertoáru potřebu vystupovat pouze ve spodním prádle a neustále si rvát ruku mezi nohy. Jsem sice starší ročník, ale sexy hadry mi na pěkný holce nevaděj, nicméně čeho je moc toho je příliš. Navíc si myslím, že by neškodilo, kdyby si Pink upravila jídelníček a občas zašla do fitka - takhle v těch krajkovanejch spoďárech vypadá místy opravdu trošku směšně. Ale jinak - Funhouse je fantastickej koncert a Pink je dobrá zpěvačka i skladatelka - kapela šlape a celý to má odpich a spád. V prostřední části se to trochu zasekne akustickým blokem, přece jenom Pink slušej dle mého názoru spíš ty dynamičtější věci - jako třeba úvodní Bad Influence. Pak se to ale zase naštěstí rozjede, zazní dokonce Bohemian Rhapsody a kupodivu to nezní zle, zvlášť v 5ti kanálovém zvuku (na popovou zpěvačku). O příšerném kostýmu Pink nemá cenu mluvit - to raději ty krajky - omluvou jí může být pouze barvoslepost. Pak už jen skvělá titulní skladba posledního alba Funhouse a perfektně vyseknutá Crazy. Shrnuto a podtrženo - na popovku super, zapomeňte na Madonnu. ()

Nikkki 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý, bombový a hlavně fakt velká zábava. Záznam je samozřejmě super, ale nic nenahradí tu atmosféru na živo na koncertě. Nezapomenutelný zážitek!! ()

Reklama

Reklama